Prince, fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson, a obţinut diploma de bacalaureat

Prince, fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson, a obţinut diploma de bacalaureat

Prince, fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson, a terminat liceul şi a fost felicitat de Paris şi "Blanket", sora şi fratele său, dar şi de alţi membri ai familiei Jackson, la ceremonia de înmânare a diplomelor de bacalaureat, care a avut loc în urmă cu câteva zile la Los Angeles.

Prince, fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 18 ani, fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson, decedat în 2009, şi-a finalizat cu brio studiile la liceul Buckley din Sherman Oaks, un oraş din California, informează site-ul purepeople.com. Prince Jackson a obţinut diploma de bacalaureat cu felicitări din partea profesorilor săi, potrivit site-ului TMZ.com. El îşi va continua studiile la Universitatea Loyola Marymount din Los Angeles.

"Atunci când i-au anunţat numele, toată familia Jackson s-a ridicat în picioare pentru a-l încuraja şi aplauda", a declarat un martor la eveniment, citat de tabloidul Us Weekly. "Prince era foarte bucuros atunci când a urcat pe scenă pentru a-şi primi diploma", a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit aceleiaşi surse, tânărul absolvent de liceu era aşezat în primul rând al elevilor prezenţi la ceremonie, iar apoi s-a fotografiat alături de membrii familiei sale pentru a sărbători acea zi specială din viaţa lui.

"Sunt atât de mândră de tine, Prince! Ai reuşit! Şi ai absolvit cu felicitările profesorilor, în plus!", a declarat, cu entuziasm, una dintre mătuşile sale, cântăreaţa La Toya Jackson, într-un mesaj publicat pe Twitter, însoţit de două fotografii realizate la acel eveniment.

Katherine Jackson, bunica celor trei copii ai megastarului, care deţine tutela acestora, a fost şi ea prezentă la ceremonie, alături de Paris Jackson, sora lui Prince. "Ea părea să fie foarte mândră de el. I-a aranjat gulerul şi l-a îmbrăţişat pentru a-l felicita", a adăugat aceeaşi sursă pentru tabloidul citat. Cu o zi înainte de ceremonie, tânăra Paris Jackson, în vârstă de 17 ani, a fost fotografiată alături de iubitul ei, jucătorul de fotbal Chester Castellaw, în timpul unui eveniment monden organizat la Deaf West Theatre din Beverly Hills.

Paris Jackson s-a ţinut departe de atenţia mass-media în ultimul an, frecventând cursurile oferite de un internat specializat în tratarea adolescenţilor cu probleme - Diamond Ranch Academy din statul american Utah -, după tentativa ei de sinucidere din iunie 2013.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 85 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului - Paris, Prince Michael şi Prince Michael II, cunoscut şi ca "Blanket" -, conform dorinţei starului, exprimată prin testament. Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...