Prințul George și Harper Beckham, copiii vedetă preferați de britanici

Prințul George și Harper Beckham, copiii vedetă preferați de britanici

Prințul George și Harper Beckham s-au clasat pe primele locuri în topul copiiilor vedetă preferați în Marea Britanie și au fost aleși pentru a face parte dintr-o familie ideală, potrivit unui sondaj realizat online, notează marți ABC.

Bebelușul regal și cea mai mică din familia Beckham au fost aleși cu 32% și respectiv 18% din voturi. 

În ce-i privește pe cei aleși în rolul de tați ai familiei perfecte, preferințele s-au îndreptat spre David Beckham și actorul Colin Firth cu 20% din voturi, în timp ce pentru rolul mamei a fost aleasă Holly Willoughby, o prezentatoare de televiziune și fostă top model care a născut recent al treilea său copil, urmată tot de prezentatoarea Davina McCall.

Nu este prima oară când micul prinț George, care a împlinit un an în iulie și care va avea un frățior sau o surioară în primăvara viitoare, se află în topul preferințelor britanicilor. Primul născut al Ducilor de Cambridge a fost ales cel mai influent bebeluș din zilele noastre pe pagina de web My1stYears.com .

După ce a împlinit un anișor, micul George a ocupat primul loc în clasamentul bebelușilor cu cel mai frumos păr pe site-ul Hairtrade.com , devansând-o pe Blue Ivy Carter, fiica lui Beyoncé și Jay Z, și pe North West, fiica lui Kim Kardashian și Kanye West.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…