Prinţul Harry al Marii Britanii este cel mai râvnit burlac din lume

Prinţul Harry al Marii Britanii este cel mai râvnit burlac din lume

Prinţul Harry al Marii Britanii a fost desemnat cel mai râvnit burlac din lume şi a preluat acest titlu de la starul hollywoodian George Clooney, informează contactmusic.com.

Prinţul Harry al Marii Britanii este cel mai râvnit burlac din lume

George Clooney a deţinut titlul de cel mai râvnit burlac din lume timp de trei ani consecutivi, într-un sondaj realizat anual de Crown Clinic din Manchester.

Starul hollywoodian nu a mai fost inclus în sondajul din acest an, deoarece s-a căsătorit, în septembrie 2014, cu avocata britanică Amal Alamuddin.

Prinţul Harry, în vârstă de 31 de ani, a ocupat primul loc, depăşindu-i pe Zayn Malik, fost membru, în vârstă de 22 de ani, al grupului One Direction, clasat pe poziţia a doua, şi pe actorul Leonardo DiCaprio, în vârstă de 41 de ani, clasat pe locul al treilea.

Pe locul al patrulea se află cântăreţul Ed Sheeran, în vârstă de 24 de ani, unul dintre muzicienii cu cele mai mari vânzări de discuri din lume.

Jack Dorsey, fondatorul Twitter, în vârstă de 38 de ani, cu o avere estimată la 1,5 miliarde de lire sterline, ocupă locul al cincilea.

Pe locul al şaselea se află actorul american Jake Gyllenhaal, în vârstă de 34 de ani, care, de-a lungul anilor, a avut relaţii cu o serie de artiste celebre, precum Kirsten Dunst, Reese Witherspoon şi Taylor Swift.

Locul al şaptelea i-a revenit actorului Michael Fassbender, care, la vârsta de 34 de ani, are mari şanse de a primi o nominalizare la Oscar pentru rolul interpretat în filmul biografic "Steve Jobs".

Actorul britanic Henry Cavill, în vârstă de 32 de ani, starul noilor filme din franciza "Superman", se află pe locul al optulea.

Harry Styles, un alt membru al grupului One Direction, în vârstă de 21 de ani, ocupă poziţia a noua.

Locul al zecelea i-a revenit actorului american James Franco, în vârstă de 37 de ani, nominalizat la Oscar pentru rolul interpretat în filmul "127 de ore/ 127 Hours".

Topul a fost alcătuit pe baza răspunsurilor oferite de un eşantion de 1.000 de cliente ale Crown Clinic din Manchester, cel mai mare centru de transplant de păr din Marea Britanie.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

3 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

4 Așa o fi?

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital