"Războiul Stelelor - Trezirea Forţei" s-a lansat în România: Cum arată actorii după 38 de ani de la debutul seriei - GALERIE FOTO

"Războiul Stelelor - Trezirea Forţei" s-a lansat în România: Cum arată actorii după 38 de ani de la debutul seriei - GALERIE FOTO

"Star Wars Episode VII – The Force Awakens" se anunţă a fi unul dintre cele mai vizionate filme din toate timpurile. Pentru a-şi asigura succesul cu cel de-al şaptelea film al francizei, Disney a luat hotărârea de a folosi în distribuţie unii dintre actorii care au apărut şi în primul film din serie de acum 38 de ani.

STAR WARS 7 – Trezirea Forţei se lansează în România. Cum arată actorii după 38 de ani – GALERIE FOTO

Han Solo, prinţesa Leia Organa şi Luke Skywalker sunt cei trei care au devenit idolii unei lumi întregi după ce, în 1977, George Lucas a lansat Star Wars – A New Hope. Pentru actorii principali, Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill, apariţia în acest film a fost o rampă de lansare.

38 de ani mai târziu, cei trei protagonişti apar din nou împreună în cel de-al şaptelea episod al seriei, de această dată ca personaje secundare, dar numele lor pe afiş fac "Star Wars Episode VII – The Force Awakens" şi mai atractiv pentru fani.

De-a lungul celor şase episoade care au apărut în cinematografe, alte personaje au făcut istorie, precum Anakin Skywalker, Padme Amidala sau Obi-Wan Kenobi.

Iată o galerie foto cu principalele personaje ale seriei aşa cum arătau la apariţia primelor episoade şi cum arată în prezent:

Harrison Ford - Han Solo

Carrie Fisher - Leia Organa

Mark Hamill - Luke Skywalker

Anthony Daniel - C- 3PO

Kenny Baker - R2-D2

Peter Mayhew - Chewbacca

Billy Dee Williams - Lando Calrissian

Denis Lawson - Wedge Antilles

Jake Lloyd - Anakin Skywalker copil

Hayden Christensen - Anakyn Skywalker adult

Ewan McGregor - Obi-Wan Kenobi

Natalie Portman - Padme Amidala

Liam Neeson - Qui-Gon Jinn

Samuel L. Jackson - Mace Windu

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Zvon...

5 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"