René Angélil, soţul lui Celine Dion, a suferit o amputare parţială a limbii

René Angélil, soţul lui Celine Dion, a suferit o amputare parţială a limbii

René Angélil, soţul şi fostul manager al cântăreţei canadiene Celine Dion, a suferit, în decembrie 2013, o intervenţie chirugicală prin care i-a fost amputată parţial limba, după ce în noiembrie a fost operat de cancer la gât.

René Angélil, în vârstă de 72 de ani, a suferit o amputare parţială a limbii, iar organul a fost înlocuit cu o proteză, potrivit informaţiilor publicate de Las Vegas Sun. "Operaţia a reuşit şi recuperarea lui René este perfectă", a declarat pentru tabloidul american unul dintre asociaţii muzicianului, potrivit lefigaro.fr, citat de Mediafax.

Celine Dion a anunţat în august că îşi anulează toate concertele pe care trebuia să le susţină în perioada următoare în cadrul turneului din Asia. Cântăreaţa, care suferă de o inflamare a gâtului, a explicat că doreşte să ia o pauză "de la toate activităţile profesionale" pentru a se dedica familiei şi în special soţului său.

René Angélil a fost managerul cântăreţei timp de 30 de ani, înainte de a ceda acest rol "vechiului său prieten", Aldo Giampaolo, în luna iunie.

Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de patru ani Eddy şi Nelson.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești