Românii preiau modelul grecesc şi fac referendum: Vrei să se întoarcă Ponta din Turcia?

Românii preiau modelul grecesc şi fac referendum: Vrei să se întoarcă Ponta din Turcia?

După manele și gyros, românii au de gând să adopte de la greci și moda referendumului, urmând ca populația să răspundă cu Da sau Nu la cea mai importantă problemă a României de acum: Ar trebui să se mai întoarcă Ponta din Turcia?

”Totul depinde de ce se dă. Dacă se dă măcar o găleată, 5 kile de făină și 5 kile de ulei, pun pe DA. Altfel, pun NU, să rămână acolo, să-l … turcaleții în cur”, explică Robert Acrișor opțiunea sa politică la un eventual referendum.

Milioane de votanți din Teleorman, care ar înclina decivis balanța în cazul unui vot, nu știu însă cu cine să voteze: ”Domnul Dragnea nu ne-a dat nicio instrucțiune. Ni se împut morții prin secțiile de vot, că i-am scos să fie gata în orice clipă”, spune Victor T, șef organizație PSD dintr-o comună Teleormăneană.

Doar Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale, e liniștit: ”Orice ar vota gunoaiele ăstea de alegători români, noi nu validăm niciun scrutin până nu avem instrucțiunile de la Kremlin. Din partea mea pot să voteze ce vor, în țara asta Putin decide, și Putin e șeful lui Ponta, dar nu spun mai multe pentru că ar însemna să mă antepronunț”, a declarat Zegrean. SURSA Timesnewroman.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”