SCANDAL: Cum îl descrie Madonna pe Vladimir Putin

SCANDAL: Cum îl descrie Madonna pe Vladimir Putin

Cântăreaţa americană Madonna a stârnit noi controverse după ce a asociat cuvântul "gay" atât cu preşedintele rus Vladimir Putin, cât şi cu varza furajeră (kale).

Madonna a stârnit noi controverse, după ce a folosit cuvântul "gay" pentru a-l descrie pe Putin

Vedeta americană a participat la un joc ce consta în asocierea unor cuvinte, alături de editorii site-ului Buzzfeed.com. În cadrul acestui joc, Madonna a primit mai multe nume de persoane şi de obiecte şi a fost rugată să le descrie scriind pe o coală de hârtie primul cuvânt care îi venea în minte, informează contactmusic.com .

Potrivit rezultatelor acestui joc, publicate pe site-ul Buzzfeed.com, pe 22 aprilie, cântăreaţa a primit cuvântul "Putin", pe care l-a asociat cu cuvântul "gay", făcând aluzie la opinia liderului rus faţă de homosexualitate şi la legislaţia antigay din Rusia.

Cântăreaţa a primit apoi cuvântul "kale" (varză furajeră), pe care l-a asociat tot cu cuvântul "gay".

Răspunsurile vedetei americane au generat numeroase comentarii negative pe site-ul în cauză, foarte mulţi utilizatori criticând-o pe Madonna că a folosit acel termen în sens peiorativ.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...