SCANDAL la RTV/ Slugoii lui Ghiţă au început să se creadă Antena3/Creţuleasca l-a dat afară din platou pe deputatul Calimente

Scandal la RTV. Slugoii lui Ghiţă au început să se creadă Antena3. Creţuleasca l-a dat afară din platou pe deputatul Calimente

Scene incredibile în cadrul unei emisiuni televizate! Pentru prima dată în istoria televiziunii, un invitat a fost dat afară din platou. Deputatul PNL Mihăiță Calimente a fost în centrul unul scandal imens la România TV! Calimente a fost dat afară de către realizatoarea Andreea Crețulescu.

Totul a pornit de la faptul că Mihăiță Calimente a ”îndrăznit” să nu respecte ceea ce voia jurnalista. ”Eu am învățat, de la bunica mea, când intru în casa altcuiva să respect regulile casei.”, i-a transmis Crețulescu lui Calimente. ”Da, dar când gazda nu te respectă, nu faci ca ea.”, a replicat deputatul PNL la care jurnalista a izbucnit. ”Ieșiți afară acum din acest platou!”, a țipat Crețulescu, iar Calimente s-a conformat.

Asta ne aşteaptă, oameni buni, de la aceste cucumelniţe pesediste care s-au cocoţat, precum bigudiurile, în creierele unor bieţi amărâţi. Cu ale căror voturi şi mitinguri au ajuns să ne ameninţe.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Orban le cere miniștrilor Muncii, Internelor și Apărării să analizeze elaborarea unui proiect privi…

2 Informație / Tăriceanu îl șantajează pe Orban cerând 20 de locuri eligibile pe listele de la parlamentare, altfe…

3 VIDEO Cum arată spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan la patru zile după începerea lucrărilor

4 O profesoară din Slobozia le-a predat elevilor într-un mod inedit „Povestea Poveștilor” de Ion Creangă!

5 Mafia din Justiție lovește din nou? O judecătoare s-a pensionat, procesul Microsoft 2 se reia de la zero!

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata