Sora actriţei Drew Barrymore a fost găsită moartă. Prima ipoteză este sinuciderea

Sora actriţei Drew Barrymore a fost găsită moartă. Prima ipoteză este sinuciderea

Jessica Barrymore, sora actriţei Drew Barrymore, a fost găsită moartă, marţi dimineaţă, în maşina sa, şi se presupune că aceasta s-a sinucis, întrucât în jurul său au fost găsite mai multe pastile.

Sora actriţei Drew Barrymore a fost găsită moartă. Prima ipoteză este sinuciderea (Imagine: Splash/Gulliver)

Jessica Barrymore a fost găsită moartă de o vecină, Marta Lopez, în National City,la nord de oraşulSan Diego, informează nydailynews.com .

Marta Lopeza mers lângă maşină şia întrebat-o pe Jessica Barrymore dacă "are nevoie de ajutor", potrivit ABC 10, dar nu a primit niciun răspuns. Femeia a observat "mai multe pastile albe", împrăştiate pe scaunul din dreapta.

Un alt vecin a declaratcă a văzut maşina parcată în acelaşi loc, "pe la miezul nopţii".

"Am crezut că doarme sau aşteaptă pe cineva", a declarat Oscar Sandoval.

Un medic legist a confirmat pentru ABC San Diego că la institutul de medicină unde lucrează se află corpul neînsufleţit al unei femei pe nume Jessica Barrymore, a cărei dată de naştere este 31 iulie 1966, aceeaşi cucea asurorii lui Drew Barrymore.

Deocamdată, Drew Barrymore nu a făcut niciun comentariu în legătură cu acest subiect.

Jessica Barrymore, pe numele său realBrahma Blyth Barrymore, a fost al treilea copil al actorului John Drew Barrymore (1932 - 2004), rezultat din relaţia cu cea de-apatra lui soţie, Nina Wayne.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!