Staruri de cinema şi membri ai familiei regale britanice, la premiera filmului "Spectre", la Londra -FOTO

Staruri de cinema şi membri ai familiei regale britanice, la premiera filmului "Spectre", la Londra -FOTO

Vedete de prim rang din cinematografia mondială şi mai mulţi membri ai familiei regale britanice au asistat la premiera lungmetrajului "Spectre", cel mai recent film din seria "James Bond", care a avut loc luni seară, la Londra, informează Reuters.

Staruri de cinema şi membri ai familiei regale britanice, la premiera filmului "Spectre", la Londra -FOTO (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Câteva sute de fani l-au salutat cu multă căldură pe actorul Daniel Craig, interpretul agentului 007, în momentul în care starul britanic a păşit pe covorul roşu din faţa Royal Albert Hall din Londra.

Interpretând pentru a patra oară rolul celebrul spion britanic, Daniel Craig şi-a exprimat public bucuria, dar şi recunoştinţa faţă de producătorii francizei, care i-au permis să se implice în mod creativ în dezvoltarea filmelor din seria "James Bond".

"Mi s-a permis să mă implic în mod creativ în aceste filme, încă de la bun început, apoi am continuat să fac acest lucru în toate filmele. Din fericire, am avut cea mai extraordinară echipă de producţie şi ne-am dat seama împreună ce trebuia să facem", a spus actorul britanic, pe covorul roşu.

Presa internaţională a raportat însă că Daniel Craig ar fi spus că doreşte să părăsească franciza, declarând într-un interviu pe care l-a acordat în luna iulie că mai degrabă şi-ar tăia venele decât să îl mai joace o dată pe agentul 007.

Daniel Craig a fost însoţit pe covorul roşu de colegii săi din distribuţia acestui film, actriţele Lea Seydoux şi Monica Bellucci, actorii Christoph Waltz şi Ralph Finnes, regizorul Sam Mendes şi producătoarea Barbara Broccoli, care i-a întâmpinat apoi în faţa celebrei clădiri din Londra pe prinţul William al Marii Britanii şi pe soţia sa, Kate, precum şi pe prinţul Harry, care au asistat la premiera acestui film.

Filmul "Spectre", regizat de Sam Mendes, care a fost lansat luni în Marea Britanie, va intra în cinematografe pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în România.

În "Spectre", actorul britanic Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista, Ralph Fiennes şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului "Spectre", al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes.

Potrivit producătorilor, intriga noului film este dominată de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre".

Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…