Ţărani/Biletele VIP pentru concertul David Bisbal de la București, cele mai căutate de public

Ţărani/Biletele VIP pentru concertul David Bisbal de la București, cele mai căutate de public

Biletele VIP pentru concertul pe care David Bisbal îl va susține pe 18 martie la Sala Palatului din București sunt cele mai căutate de publicul din România, potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de către organizatorii evenimentului.

Potrivit comunicatului, admiratorii artistului de muzică latino care vor alege să își cumpere bilete în zona din apropierea scenei vor primi un cadou muzical special. Mai exact, la achiziționarea a două bilete categoria VIP, clientul va primi, în dar, cel mai nou album al artistului David Bisbal, intitulat 'Tu y Yo'".

Biletele pot fi cumpărate prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro, agenția oficială de ticketing a concertului David Bisbal la București.

În același timp, biletele sunt disponibile și la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și Tui Travel Center, magazinele Inmedio, la Oficiile Postei Romane, Librăria Eminescu, la Unirea Shopping Center — parter și online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro și www.ticketstore.ro.

Concertul lui David Bisbal din această primăvară face parte din turneul internațional "Tu y Yo", ce promovează cea de-a cincea apariție discografică a artistului.

Albumul "Tu y Yo" a fost lansat în luna martie 2014 și a intrat direct pe locul I în topuri în 14 țări, devenind hitul anului în Spania și depășind toate recordurile de vânzări în prima săptămână de la lansare. Acesta a obținut deja Triplul Disc de Platină în Spania iar turneul mondial "Tu y Yo" demarat în 2014 a fost desemnat cel mai de succes turneu al anului, cuprinzând concerte în principalele orașe din Spania, SUA, Puerto Rico, Mexic, Argentina, Brazilia, Chile, Bolivia, Peru, Uruguay.

Palmaresul lui David Bisbal include peste 60 discuri de platină și de aur, un disc de diamant, cu vânzări globale de peste cinci milioane de albume.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...