Ţărani/Biletele VIP pentru concertul David Bisbal de la București, cele mai căutate de public

Biletele VIP pentru concertul pe care David Bisbal îl va susține pe 18 martie la Sala Palatului din București sunt cele mai căutate de publicul din România, potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de către organizatorii evenimentului.

Potrivit comunicatului, admiratorii artistului de muzică latino care vor alege să își cumpere bilete în zona din apropierea scenei vor primi un cadou muzical special. Mai exact, la achiziționarea a două bilete categoria VIP, clientul va primi, în dar, cel mai nou album al artistului David Bisbal, intitulat 'Tu y Yo'".

Biletele pot fi cumpărate prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro, agenția oficială de ticketing a concertului David Bisbal la București.

În același timp, biletele sunt disponibile și la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și Tui Travel Center, magazinele Inmedio, la Oficiile Postei Romane, Librăria Eminescu, la Unirea Shopping Center — parter și online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro și www.ticketstore.ro.

Concertul lui David Bisbal din această primăvară face parte din turneul internațional "Tu y Yo", ce promovează cea de-a cincea apariție discografică a artistului.

Albumul "Tu y Yo" a fost lansat în luna martie 2014 și a intrat direct pe locul I în topuri în 14 țări, devenind hitul anului în Spania și depășind toate recordurile de vânzări în prima săptămână de la lansare. Acesta a obținut deja Triplul Disc de Platină în Spania iar turneul mondial "Tu y Yo" demarat în 2014 a fost desemnat cel mai de succes turneu al anului, cuprinzând concerte în principalele orașe din Spania, SUA, Puerto Rico, Mexic, Argentina, Brazilia, Chile, Bolivia, Peru, Uruguay.

Palmaresul lui David Bisbal include peste 60 discuri de platină și de aur, un disc de diamant, cu vânzări globale de peste cinci milioane de albume.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 Femeia cu sârmă și-a șters postarea! Comentariile au rămas: „Mahalagioaică ordinară” „Mănânci căcat!”

4 FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a put…

5 VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să opr…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația