Ţărani/Biletele VIP pentru concertul David Bisbal de la București, cele mai căutate de public

Biletele VIP pentru concertul pe care David Bisbal îl va susține pe 18 martie la Sala Palatului din București sunt cele mai căutate de publicul din România, potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de către organizatorii evenimentului.

Potrivit comunicatului, admiratorii artistului de muzică latino care vor alege să își cumpere bilete în zona din apropierea scenei vor primi un cadou muzical special. Mai exact, la achiziționarea a două bilete categoria VIP, clientul va primi, în dar, cel mai nou album al artistului David Bisbal, intitulat 'Tu y Yo'".

Biletele pot fi cumpărate prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro, agenția oficială de ticketing a concertului David Bisbal la București.

În același timp, biletele sunt disponibile și la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și Tui Travel Center, magazinele Inmedio, la Oficiile Postei Romane, Librăria Eminescu, la Unirea Shopping Center — parter și online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro și www.ticketstore.ro.

Concertul lui David Bisbal din această primăvară face parte din turneul internațional "Tu y Yo", ce promovează cea de-a cincea apariție discografică a artistului.

Albumul "Tu y Yo" a fost lansat în luna martie 2014 și a intrat direct pe locul I în topuri în 14 țări, devenind hitul anului în Spania și depășind toate recordurile de vânzări în prima săptămână de la lansare. Acesta a obținut deja Triplul Disc de Platină în Spania iar turneul mondial "Tu y Yo" demarat în 2014 a fost desemnat cel mai de succes turneu al anului, cuprinzând concerte în principalele orașe din Spania, SUA, Puerto Rico, Mexic, Argentina, Brazilia, Chile, Bolivia, Peru, Uruguay.

Palmaresul lui David Bisbal include peste 60 discuri de platină și de aur, un disc de diamant, cu vânzări globale de peste cinci milioane de albume.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake