Tom Cruise are o relaţie cu Miranda Kerr

Tom Cruise are o relaţie cu Miranda Kerr

Actorul american Tom Cruise şi modelul australian Miranda Kerr au o relaţie, potrivit relatărilor presei internaţionale, care informează că cei doi s-au întâlnit în secret de câteva ori, la Londra.

Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, nu a mai avut o relaţie serioasă de la divorţul, în 2012, de actriţa Katie Holmes.

Miranda Kerr, în vârstă de 31 de ani, care a divorţat în urmă cu un an de Orlando Bloom, a fost văzută în ultimele luni în compania lui James Packer, un mogul al industriei jocurilor de noroc din Australia şi bun prieten al lui Tom Cruise.

Potrivit unui articol publicat în New Idea, relaţia modelului australian cu Parker s-ar fi încheiat, iar Kerr s-ar întâlni în prezent cu Tom Cruise.

Miranda Kerr, unul dintre modelele Victoria's Secret, a fost căsătorită cu Orlando Bloom, de care s-a despărţit în 2013, după trei ani de mariaj. Cei doi au un fiu, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, născut în ianuarie 2011.

Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Recent, Tom Cruise a jucat în filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D", care a avut premiera în România pe 6 iunie, şi va relua rolul agentului Ethan Hunt în "Misiune imposibilă 5". Filmul "Misiune: Imposibilă 5", care va marca o nouă colaborare a actorului Tom Cruise cu regizorul Christopher McQuarrie, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2015.

Cruise a fost căsătorit cu actriţa Mimi Rogers, din 1987 până în 1989, apoi cu actriţa Nicole Kidman, între anii 1990 - 2001, cu care are doi copii adoptaţi. Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţa Katie Holmes, de care a divorţat în 2012, după şase ani de căsnicie. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de opt ani.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina