TOPUL celor mai bine plătiţi actori de televiziune - FOTO

TOPUL celor mai bine plătiţi actori de televiziune - FOTO

Jim Parsons, Kaley Cuoco şi Johnny Galecki, care joacă în serialul TV "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory", sunt cel mai bine plătiţi actori de televiziune, potrivit unui top anual realizat de revista TV Guide.

Vedetele din serialul "The Big Bang Theory", cel mai bine plătiţi actori de televiziune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceştia ocupă prima poziţie în topul realizat de revista TV Guide, câştigând, fiecare, câte un milion de dolari pe episod, plus profituri din participări în producţie.

Pe locul al doilea în top se află Mark Harmon, actorul din "NCIS", cu un salariu de 525.000 de dolari pe episod, plus profituri din participări.

El este urmat de Kevin Spacey, care interpretează rolul principal în serialul "House of Cards", cu un salariu de 500.000 de dolari pe episod (inclusiv onorariul de producător).

Top 10 este completat de Mariska Hargitay ("Law & Order: SVU", 400.000 de dolari pe episod), Patrick Dempsey şi Ellen Pompeo (Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy", 350.000 de dolari pe episod), Julie Bowen ("O familie modernă/ Modern Family", 190.000 de dolari pe episod plus profituri din participări), Angie Harmon ("Jane şi Maura: Detectivi în Boston/ Rizzoli & Isles", 185.000 de dolari pe episod), Kate Walsh ("Bad Judge", 175.000 de dolari pe episod), Kerry Washington ("Scandal", 150.000 de dolari pe episod) şi Julia Louis-Dreyfus ("Vicepreşedinta/ Veep", 150.000 de dolari pe episod).

De asemenea, în acest top apare Jennifer Lopez, în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", de unde câştigă 17,5 milioane de dolari pe sezon, urmată de Howard Stern, membru în juriul emisiunii "America's Got Talent", care câştigă 15 milioane de dolari pe an.

Totodată, Jon Stewart, gazda emisiunii "The Daily Show with Jon Stewart", câştigă un salariu de 25 - 30 de milioane de dolari pe an, iar Matt Lauer, gazda emisiunii "Today", câştigă 22 - 25 de milioane de dolari pe an.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante