Topul zodiilor obsedate de SEX

Topul zodiilor obsedate de SEX

Cu siguranță te-ai întrebat care sunt zodiile care se gândesc cel mai mult la sex. De aceea, ți-am pregătit o lista cu acestea, care te va ajută să te ghidezi în alegerea partenerului sau, de ce nu, în a-l satiface pe acesta.

 Chiar dacă poate îți este greu să îți imaginezi că cineva s-ar putea gândi aproape mereu la sex, iată că există câteva zodii care fac asta și nu se sfiesc să o spună.

 Așadar, citește următoarele rânduri și află dacă nu cumva ești și tu printre ele!

 1. Taur

 Sensibilul și romanticul taur se află în fruntea topului zodiilor obsedate de sex. Dar oare de ce? Se pare că, pe lângă faptul că taurul este un mare cuceritor, el adoră să fie curtat și nu cedează ușor, fie că este bărbat sau femeie. De aceea, cu atât de multe opțiuni, taurul se gândește aproape în fiecare moment cum să își mărească lista cuceririlor.

 Din această cauza, mulți nativi din zodia taur sunt tentați să se implice în aventuri de o noapte. De asemenea, chiar dacă uneori nu recunosc, taurii se simt atrași de jocurile erotice și le place să experimenteze în dormitor.

 2. Scorpion

 Scorpionii sunt în elementul lor, mai ales când este vorba de sex. Ei sunt adesea asemenea unor animale de pradă și le place să fie ei cei care dețin controlul în pat. De aceea, nu vor acceptă roluri în care ei să fie cei dominați.

 Citeste continuarea pe yve.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

3 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

4 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

5 Video viral