TRAGEDIA de la Colectiv: Cine sunt cele 58 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini, printre cei dispăruţi - GALERIE FOTO

TRAGEDIA de la Colectiv: Cine sunt cele 58 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini, printre cei dispăruţi - GALERIE FOTO

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns, vineri, la 58 de decese. Ultima persoană care a decedat este Andreea Ştefan, o tânără din Râmnicu Vâlcea, care a fost transferată în Germania. Printre victimele care au pierdut lupta pentru viaţă în urma incendiului se numără artişti, jurnalişti şi studenţi străini.

Vineri, 20 noiembrie, a încetat din viaţa Andreea Ştefan, una dintre victimele care a fost transferată la o clinică din Germania de la Spitalul Sfântul Ioan.

- Andreea Ştefan

Andreea Ştefan era Râmnicu Vâlcea şi avea 28 de ani. În seara zilei de 30 octombrie s-a aflat în Club Colectiv din Bucureşti. Andreea a suferit arsuri puternice pe aproape jumătate din suprafaţa corpului, fiindu-i afectate şi căile respiratorii. A fost transferată în Germania în seara zilei de duminică, 8 noiembrie, la Berufsgenossenschaftliches Universitätsklinikum Bergmannsheil GmbH, Clinica pentru Chirugie Plastică şi Răniţi cu Arsuri Grave din oraşul Bochum, iar patru zile mai târziu a fost operată pentru a i se pune grefe de piele.

Andreea se afla în comă indusă şi a fost trezită joi, timp de 45 de minute, dar nu a reacţionat bine. Medicii au decis să o readucă în comă indusă, dar organismul tinerei nu a mai rezistat şi a murit în timpul nopţii.

Joi, 19 noiembrie, a încetat din viaţa Ana Albu, una dintre victimele internate la Spitalul de Arşi.

- Ana Albu

Ana Albu locuia în Marea Britanie şi venise în România pentru a-şi serba ziua de naştere, ea mergând, împreună cu fratele său, să sărbătoarească în clubul Colectiv.

Ana Albu a fost grav rănită în incendiul din Colectiv, iar prietenii ei, care îi spuneau Elsa, au trimis o petiţie premierului britanic, David Cameron, pentru ca ea să fie transferată în Marea Britanie, ţară în care locuia de 11 ani.

Petiţia, semnată de prietenii ei din Marea Britanie, a fost intitulată "Aduceţi-o pe Elsa acasă!". Ei aminteau că Elsa era rezident în Marea Britanie de 11 ani, perioadă în care a plătit taxe statului, şi susţineau că sistemul de asigurări britanic ar trebui să-i acorde ajutorul.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?