Trucuri pentru a arata bine pe plaja

Trucuri pentru a arata bine pe plaja

Parul

Parul poate sa arate ca o matura pentru ca se usuca din cauza soarelui, a vantului si a apei sarate. Ca sa eviti sa ai un aspect neingrijit, iti recomandam, daca ai parul lung, sa iti faci codite impletite sau sa porti parul prins intr-o coada. Daca ai firul de par subtire, nu uita sa aplici un balsam hranitor dupa fiecare spalare. Si cateva picaturi de ulei esential iti vor ajuta parul sa-si pastreze sanatatea sub razele soarelui. Daca ai parul cret si nu vrei sa arati ca o oita, nu uita sa iti aplici inainte de a pleca la plaja un ser special care iti va tine buclele disciplinate. Planurile anticatastrofa sunt palaria cu boruri largi, o bandana sau o esarfa innodata in varful capului. Evita sepcile, nu sunt cel mai feminin accesoriu.

Tenul

Tenul tau poate sa o ia razna din cauza soarelui. Porii sunt deschisi, transpiri, iar cosurile nu-ti vor cere acordul inainte de a te invada. Daca ai tendinta de a face cosuri, alege o crema solara usor pigmentata. Ca sa inchizi porii, foloseste un spray cu apa minerala foarte rece, pe care il vei aplica pe toata fata, periodic. Tamponeaza apoi usor cu un servetel sau cu un prosop. Evita cremele hidratante care contin alcool, autobronzantul aplicat pe fata si gomajul chiar inainte de a pleca la plaja.

Articol integral la: http://www.curademiere.ro/trucuri-pentru-a-arata-bine-pe-plaja/

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…