Un copil s-ar fi vindecat de o tumoare la creier după ce a fost sărutat pe creștet de papa Francisc

Un copil s-ar fi vindecat de o tumoare la creier după ce a fost sărutat pe creștet de papa Francisc

Tumoarea de pe creierul Giannei, o fetiță de un an, a dispărut practic, după cum dovedesc scanările, minunea putându-se datora sărutului papei Francisc, susțin părinții copilului. Gianna avea doar câteva săptămâni când i s-a depistat o tumoare cerebrală, inoperabilă, cu prilejul unor analize realizate la un centru spitalicesc la Philadelphia, relatează luni 20minutes.ch.

Părinții Giannei cred că în cazul fetiței lor s-a înfăptuit un miracol: în luna septembrie, când papa a vizitat orașul, Joey și Kristen Masciantonio au asistat la parada organizată cu acel prilej, sperând că îl vor întâlni pe suveranul pontif. Însă papa Francisc a sărutat spontan creștetul fetiței. După două luni, scanarea cerebrală a Giannei a dat un rezultat incredibil: tumora fetiței aproape că a dispărut. "Cred că totul vine de la Dumnezeu. Cred că papa este un mesager al Domnului", a declarat Joey Masciantonio la CBS Philadelphia. "Se simte mai bine și este tot mai puternică. Trimite sărutări. Începe să arate lucrurile cu degetul", a spus Kristen, mama fetiței.

Părinții Giannei sunt siguri că viitorul copilului lor este promițător. De-abia așteaptă să îi povestească și să îi arate ce putere poate avea un sărut. "Anul trecut ne gândeam să trăim cu amintirea ei. Acum vom putea trăi cu ea", a încheiat Joey.

Bărbatul care l-a condus pe papa Francisc în preajma familiei Masciantonio a fost o gardă de corp, Domenico Giani, acesta având un nume similar fratelui mai mare al Giannei, pe care-l cheamă Dominic. Părinții celor doi copii, foarte credincioși, văd în acest lucru un alt semn al intervenției divine, încheie 20minutes.ch. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nou amantlâc în alcovul Bucureștiului? / Întâlnire amoroasă între o „fostă” și un „actual”

2 Așa o fi?

3 Doliu printre „valori” / A murit „regele maneliștilor”

4 Umilitor! / Arthur, cel mai mare urs din România, a fost împușcat de un prinț austriac într-o arie protejată din…

5 De citit, de știut