Utilizatorii de Facebook sunt circumspecți cu privire la posibila introducere a unui buton de "dislike"

Utilizatorii de Facebook au luat cu asalt miercuri site-ul popularei rețele de socializare pentru a reacționa - nu neapărat pozitiv - la decizia de a testa un buton de "dislike", anunțată de CEO-ul Mark Zuckerberg, relatează Reuters.

Marți, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri (Q&A), Zuckerberg a răspuns la o pleiadă de întrebări care au variat de la realitatea virtuală la sarcina soției sale. Cei mai mulți dintre cei care au intrat în dialog cu Zuckerberg au preferat însă să abordeze subiectul unei posibile introduceri a unei opțiunii de "dislike", anunțată de Facebook.

Pagina oficială a co-fondatorului Facebook a fost inundată cu aproape 3.000 de comentarii, majoritatea vizând butonul de "dislike". Dacă unii dintre aceștia au precizat că introducerea acestei opțiuni îi va face să utilizeze mai mult populara rețea de socializare, alții și-au exprimat îngrijorarea că un buton de "dislike" va duce la creșterea numărului de hărțuiri online.

"Oamenii cer butonul de 'dislike' de mulți ani", a subliniat Zuckerberg, deși acesta nu va trebui să se numească neapărat astfel sau să fie reprezentat printr-un deget îndreptat în jos.

Prin acest buton, a adăugat el, utilizatorii își pot exprima "empatia" față de acele postări unde opțiunea de "like" nu reprezintă un răspuns adecvat, cum ar fi criza refugiaților sau moartea unei persoane apropiate. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum va fi reformat Ministerul de Interne. Poliţia înghite Jandarmeria la oraş. La sate, e invers

2 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

3 Ți-ai dracu de șobolani! / Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la sta…

4 Asta se întâmplă în toate instituțiile! De fapt, tot PSD conduce România!

5 VIDEO Prostul Guvernului a comis-o în direct: penelede, penedeleo, penedele doi..pene

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend