„Vreau să îmi vând virginitatea unui om tandru, pentru o sumă cuprinsă între 50.000 şi 70.000 de euro”. Ultima licitaţie, prima noapte de dragoste

„Vreau să îmi vând virginitatea unui om tandru, pentru o sumă cuprinsă între 50.000 şi 70.000 de euro”. Ultima licitaţie, prima noapte de dragoste

Studenta, care a folosit pseudonimul „Elizabeth Raine”, a deschis licitaţia pe 31 martie , punând la bătaie cel mai de preţ bun al său: virginitatea. A decis să-şi arate faţa la puţin timp după începerea licitaţiei pentru a convinge clienţii sceptici de veridicitatea anunţului. Licitaţia se va încheia pe 7 mai, iar până în acest moment oferta s-a ridicat la 550.000 de dolari. Pe site-ul dedicat licitaţiei se poate găsi şi un interviu cu tânăra studentă, unde explică toate motivele care au adus-o aici.

Raine susţine că motivul principal pentru care a ales să facă acest lucru are legătură cu banii, dar este atrasă, în acelaşi timp, de aventura, erotismul şi scandalul din această situaţie, potrivit „Daily Mail”. Pentru tânăra de 28 de ani nu este exclus nici scenariul în care se va îndrăgosti de peţitorul ei, cel care va trebui să o plătească înainte.

Motivul pentru care Elizabeth este încă virgină ţine de priorităţile sale: şcoala şi alte responsabilităţi au fost mereu cele mai importante. „Am o viaţă extrem de ocupată. Plus că sunt foarte capricioasă, iar băieţii nu s-au numărat niciodată în priorităţile mele”, a spus aceasta pentru „Huffington Post”.

Studenta la medicină plănuieşte începerea licitaţiei de acum un an, timp în care s-a pregătit temeinic în ceea ce priveşte prostituţia, virginitatea şi batjocura care va urma, cel mai probabil. Născută în Arabia Saudită, tânăra şi-a pierdut mama când avea 10 ani, fără ca trauma respectivă să aibă vreo legătură cu ceea ce face acum, după cum povesteşte ea.

Raine susţine că are o diplomă de specializare în biologie şi inginerie, iar momentan este doctorandă. Cu toate acestea, este îngrijorată că „ideea de afacere” ar putea să o conducă spre exmatriculare, dacă directorii instituţiei află că ea este „Studenta la medicină virgină”. „Avocaţii au păreri împărţite în ceea ce priveşte posibila exmatriculare, dar unul în care mă încred în mod special spune că acest lucru nu se va întâmpla”, povesteşte Elizabeth.

Tânăra este convinsă că s-a ocupat de toate detaliile şi are încredere că poate „executa şi controla” acest tip relativ unic de tranzacţie, care va avea loc în Australia, de vreme ce prostituţia este ilegală în SUA.

Cu toate că se va oferi celui care oferă cea mai mare sumă de bani, Raine are condiţiile sale: câştigătorul nu trebuie să sufere de vreo boală cu transmitere sexuală şi trebuie să fie deschis ideii de a purta prezervativ. De asemenea, acesta nu trebuie să fie sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, să se aştepte la sex anal sau să fie violent cu ea.

Studenta are o preferinţă pentru bărbaţii mai în vârstă şi înalţi, dar ştie că nu poate controla cine câştigă. O variantă exclusă este implicarea unei femei, fiind „în afara zonei de control”. De asemenea, tânăra care îşi licitează virginitatea pe internet nu garantează că se va pricepe de vreun fel. „Va exista un contract legal. Poate câştigătorul nu va fi fericit cu partida de sex, dar va ştii dinainte pentru ce a plătit”, spune aceasta.

Cazul studentei nu este excepţional şi nici unic. Poveşti asemănătoare, impregnate de hazul autohton sunt şi în proximitatea ţării noastre. Pe site-ul anunturi.md, o tânără moldoveancă îşi încearcă norocul la rândul ei. „Vând virginitatea. Sunt o frumoasă virgină în vârstă de 24 de ani. Vreau să îmi vând virginitatea unui om tandru, pentru o sumă cuprinsă între 50.000 şi 70.000 de euro”, spune anunţul. Tânăra din Anenii Noi, potrivit descrierii de pe site , a plasat anunţul pe 2 aprilie, aşteptând şi acum cea mai bună ofertă pentru cel mai frumos dar pe care o femeie îl poate oferi.

Trei milioane de euro sau farsă?

Natalie Dylan a fost una dintre cele mai mediatizate cazuri de acest gen. În 2009, studenta de 22 de ani pe atunci ar fi primit aproape trei milioane de euro contra virginităţii sale. Dar Dylan susţine că ar fi refuzat-o pentru o oferă şi mai bună, apărută ulterior. Ştiri ulterioare din presa internaţională sugerau că ar fi fost o farsă.

Noapte specială cu Shatuniha

O adolescentă din Rusia a postat un anunţ asemănător pe internet. Tânăra, în vârsta de 18 ani atunci, s-a descris drept „nouă, nefolosită”, obţinând 20.000 de eurp pentru virginitatea sa. „Am nevoie urgent de bani, aşa că vând cel mai preţios lucru pe care îl am. Mă pot întâlni oricând, chiar şi mâine, şi sunt dispusă să-mi fie testată şi veridicitatea virginităţii”, scria siberianca pe internet. Un bărbat pe numele Evgeniy Volnov a câştigat licitaţia.

De trei ori domnişoară

Catarina Migliorini a uimit lumea când şi-a pus la vânzare virginitatea nu o odată, nici de două ori, ci de trei ori. Modelul a deschis licitaţia de trei ori, din cauza ofertelor neconsumate. Susţine că a ultima oară a primit o ofertă de 300.000 de euro, dar şi o cerere în căsătorie din partea unui arab milionar.

Din Caracal în Veneţia

Alina Percea din Caracal devenea, în 2009, subiectul presei internaţionale, ca urmare a anunţului său de pe un site german. Pentru suma de aproape 11.000 de euro, Percea a oferit virginitatea sa unui italian în vârstă de 45 de ani. Banii urmau să o ajute pe tânără să urmeze cursurile unei facultăţi. Actul s-a consumat în Veneţia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…