Zece femei frumoase, bogate și celebre care nu au ajuns niciodată în fața altarului

Zece femei frumoase, bogate și celebre care nu au ajuns niciodată în fața altarului

Mai multe vedete frumoase, bogate și celebre de la Hollywood resping ideea că viața unei femei este împlinită atunci când se căsătorește și susțin că se simt foarte bine chiar și dacă nu au ajuns vreodată în fața altarului, deși au trecut de vârsta de 40 de ani, iar gurile rele le consideră "fete bătrâne".

Unele dintre ele au parteneri de viață stabili, chiar dacă relația lor nu este instituționalizată prin căsătorie și au înfiat și copii. Zece astfel de vedete demonstrează că viața socială a unei femei necăsătorite nu se încheie la 40 de ani.

Actrița Cameron Diaz, 41 de ani, a fost implicată în relații de lungă durată cu starul R&B Justin Timberlake și cu fostul jucător de fotbal american Alex Rodriguez, unul dintre starurile echipei New York Yankees. În 2011, într-un interviu pentru revista 'Elle' (ediția UK) aceasta a punctat faptul că foarte multe cupluri căsătorite își continuă relația din inerție, fără să mai existe dragoste și atracție între parteneri. 'Nu m-am căsătorit cu cineva ca apoi să fiu nevoită să divorțez. Ne despărțim, mergem mai departe', declara actrița, care în prezent este implicată într-o relație cu rockerul Benji Madden.

Un alt exemplu este cel al frumoasei actrițe Eva Mendes, 40 de ani, a adus pe lume primul său copil, conceput cu iubitul său Ryan Gosling. Cei doi nu sunt căsătoriți și nu au fost nici măcar logodiți.

Charlize Theron, 40 de ani, a avut o relație de nouă ani cu actorul Stuart Townsend. Ei s-au despărțit în 2010, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe actriță să adopte un copil, la scurt timp după aceea. În prezent are o relație cu Sean Penn, relație în care nu se pune problema căsătoriei. Actorul Sean Penn știe din propria experiență de ce: el a fost căsătorit de două ori, cu Madonna și cu actrița Robin Wright.

Winona Ryder, 42 de ani, a fost logodită cu actorul Johnny Depp la începutul anilor '90. A mai avut câteva relații cu solistul formației Soul Asylum, Dave Pirner și cu actorul Matt Damon, dar nu a ajuns niciodată în fața altarului.

Modelul Tyra Banks, 41 de ani, a avut o relație cu cântărețul Seal, cu regizorul John Singleton și cu jucătorul de baseball Chris Webber, însă niciunul dintre ei nu a convins-o să îmbrace rochia de mireasă. 


Despre Marisa Tomei, 49 de ani, presa a relatat că s-a logodit în 2013 cu actorul Logan Marshall Green, însă reprezentanții actriței au infirmat aceste speculații. În 2009 aceasta a declarat că nu este un fan al instituției căsătoriei și nu înțelege "de ce femeile trebuie să nască pentru a ajunge să fie considerate niște ființe umane împlinite".

Vedeta country Sheryl Crow, 52 de ani, a avut o relație cu actorul Owen Wilson și a fost logodită cu ciclistul Lance Armstrong, însă nu a fost căsătorită. Cu toate acestea, a adoptat doi copii, Wyatt în 2007 și Levi în 2010. 

Kylie Minogue, 46 de ani, a avut câteva relații serioase, cu solistul de la INXS — Michael Hutchence, cu actorul francez Olivier Martinez și cu modelul Andres Velencoso. Relația cu Velencoso a durat 7 ani, dar tot nu a ajuns în fața altarului. "Sunt romantică și-mi place așa cum sunt. Când mi se întâmplă să mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc până peste cap. Însă acest lucru nu rezonează prea bine cu ideea de cuplu perfect. Nu știu dacă cineva va reuși să mă schimbe și mă va duce la altar într-o bună zi, dar nu cred să mi se întâmple așa ceva", declara ea pentru publicația The Sunday Times.

Diane Keaton, 68 de ani, a fost implicată în relații cu Woody Allen, Warren Beatty și Al Pacino. A adoptat o fetiță în 1996 și un băiat în 2001. Într-un interviu pentru New York Daily News ea explica de ce nu s-a căsătorit până acum: 'Mi-am spus că vreau ... dar nu doream un bărbat pe care îl puteam avea. Doream un vis, un ideal (...) Am o listă cu toți bărbații pe care i-am sărutat. Singurul pe care l-am ratat este Matthew McConaughey'. 

Deși se află într-o relație stabilă de aproape 30 de ani, celebra realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey, 60 de ani, nu s-a căsătorit. Ea și partenerul său, Stedman Graham, s-au logodit în noiembrie 1992, dar nu au făcut și următorul pas. Oprah explica într-un show de televiziune că nu lipsa timpului este cauza pentru care a rămas nemăritată. "Dacă aș fi dorit să mă căsătoresc, aș fi avut și timpul necesar. Nu sunt însă o femeie tradițională și nu am avut o viață obișnuită și cred că dacă m-aș fi căsătorit cu Stedman, cu siguranță că am fi divorțat deja până acum".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA