A început! Robert Negoiţă CERE IEŞIREA DE LA GUVERNARE A PSD

A început! Robert Negoiţă CERE IEŞIREA DE LA GUVERNARE A PSD

Nici n-am apucat bine să vă spunem că în PSD a început revoluţia, că primarul Sectorului3, Robert Negoiţă, furnizorul oficial de curve pentru liderii partidului, a şi cerut ieşirea de la guvernare. Negoiţă, Bănicioiu şi Ponta au fost implicaţi, în 2010, într-un scandal sexual. Patronul de la Rin Grand Hotel este cunoscut ca fiind furnizorul oficial de curve pentru mahării PSD. În urmă cu trei luni de zile Negoiţă a fost ameninţat cu moartea de Sebastian Ghiţă.

Poporul nu greșeste niciodată. Este o lecție pentru noi și ar trebui să facem un pas în lateral sau poate chiar în spate. Cred că după acest vot ar trebui să dam ocazia echipei lui Iohannis să vina să guverneze, eu sper sincer că ne va arăta o altfel de politică. Cred că nu mai trebuie să se țină de această guvernare, dimpotrivă. În urma acestui vot, părerea mea este ca ar trebui să respectăm voința românilor. Aceste lucruri le voi supune și în ședință. Cred că e un gest de normalitate, de decență. Partidele ar trebui să vină în așteptarea cetățenilor. Vor o altfel de guvernare. Important este ce vor românii.”, a declarat social-democratul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu