Aici locuiește Cuibul de NĂPÂRCI Ponta-Sârbu/A mai apărut un APARTAMENT-FANTOMĂ

Aici locuiește Cuibul de NĂPÂRCI Ponta-Sârbu/A mai apărut un APARTAMENT-FANTOMĂ

E disperare mare în cuibul de năpârci care s-a aciuat în buricul Bucureștiului! Cu procurorii căutându-i peste tot, încearcă să mai ascundă, din acte false, ce mai pot! 

Ilie Sârbu a scris în declarația de avere pe 2015 că în 6 aprilie, cu doar puțin timp înainte ca ginerele penal să fie chemat la DNA, a schimbat cu fiica sa Daciana și ginerele penal un apartament, din cele deținute de Cuibul de Năpârci în complexul rezidențial al lui Dumitru Nicolae NIRO. Năpârca bătrână Sârbu scrie că a dat năpârcilor tinere apartamentul său de 175 de metri pătrați și a primit la schimb de la ei un apartament de 119 metri pătrați și două locuri de parcare.

Numai că nici în declarațiile de avere ale lui Victor Ponta și nici în cele ale Dacianei Sârbu nu apare vreun apartament de 119 metri pătrați (după cum se poate vedea în documentele de mai jos). Ponta are un apartament de 94 de metri pătrați cumpărat în 2012 împreună cu soția, iar Daciana Sârbu are un apartament de 167 de metri pătrați cumpărat în 2007. 

Deci,  de unde a apărut apartamentul de 119 metri pătrați cu cele două locuri de parcare pe care l-a primit Ilie Sârbu, conform propriei declarații de avere? Și câte apartamente dețin în realitate cele două familii în Complexul Central Residential Park, din Sectorul 2, având în vedere că tot Ilie Sârbu declară, sub semnătură, că a încheiat cu dezvoltatorul imobiliar un contract pentru 170 000 de euro în 2013, deși apartamentul său era cumpărat în 2009?

NIRO+Ponta+Microsoft, apartamente şi arabi

În afacerea Microsoft apare firma off-shore Running Total Group Ltd, controlata de omul de afaceri Nicolae Dumitru (NIRO) care a intermediat o spaga de 7,5 milioane de dolari.Conform datelor de la registrul comertului, Running Total Group Ltd inregistrata cu sediul in Insulele Virgine Britanice a intrat ca asociat in firma Central Residential Park SA pe 07.08.2006 cu 15%. Off-shore-ul controlat de Dumitru Niro achizitionase pachetul de actiuni detinut de Meneldil Associated SA, un alt off-shore inregistrat in Insulele Virgine Britanice, controlat de omul de afaceri Khalil Abi Chahine, care apare si el in documentele trimise de procurori Parlamentului, ca fiind intermediarul unei spagi de 1,25 milioane de dolari in afacerea Microsoft. Ambele companii of-shore aveau aceeasi adresa.
Victor Ponta a fost alaturi de Khalil Abi Chahine unul dintre asociatii fondatori ai Fotbal Club Progresul Bucuresti SA. Conform datelor de la Registrul Comertului pe 11.06.2004, Victor Ponta si Khalil Abi Chaine s-au numarat printre asociatii fondatori ai Fotbal Club Progresul Bucuresti SA cu cate 1% alaturi de alte nume din fotbalul romanesc: Gino Iorgulescu (cu 91% din actiuni), Cosmin Olaroiu, Gheorghe Popescu dar si de Bartolomeu Finis, Bogdan Niculescu Duvaz si Vladimir Soare de la SRI. Poate ca unii isi aduc aminte intalnirile de taina cu Ponta si Dragnea pentru punerea lui Iorgulescu presedinte la Liga Profesionista de Fotbal.

Meneldil Associates SA intrase in actionariatul Central Residential Park SA cu cateva luni inainte pe 02.03.2006. Ceilalti asociati la vremea respectiva erau Niro ’95 Impex SA detinuta de Dumitru Nicolae cu 79,9% din actiuni si Volschi Clitemnestra cu 0,002%, fost consilier local in Primaria Sectorului 2 si administrator al Niro Investment Group SA dar si al companiei unde detinea un pachet de actiuni.

Pe 04.02.2008, off-shore-ul, care ar fi intermediat cea mai mare mita in afacerea Microsoft, se retrage total din Central Residential Park SA unde actionar majoritar ramane Niro Investment SA cu 99,9% din actiuni.

Central Residential Park SA este o firma controlata de omul de afaceri Dumitru Nicolae zis Niro fiind cunoscuta pentru construirea complexului rezidential cu acelasi nume din spatele Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) si din apropierea Circului.

Conform declaratiilor de avere, familia Ponta detine in acest complex rezidential 3 apartamente.
Conform declaratiei de avere a Dacianei Sarbu din 2007 – europarlamentar al Romaniei din partea PSD – aceasta isi cumparase cu 770.000 lei un apartartament de 167 mp pe strada Dinu Vintila nr. 6B, bloc 1, etaj 2 (Central Residential Park este situat pe aceasta strada la acest numar) prin credit ipotecar pe 30 de ani.

Conform declaratiei de avere a lui Ilie Sarbu din 2010 – vicepresedinte al Senatului Romaniei din partea PSD- acesta isi cumparase in 2009 un apartament de 176 de metri patrati in Central Residential Park. Conform aceleiasi declaratii de avere, Ilie Sarbu avea o datorie de 901.323 lei catre Central Residential Park SA firma detinuta de Dumitru Nicolae cel despre care martorul procurorilor DNA sustine ca ar fi intermediat o spaga de 7,5 milioane dolari prin intermediul firmei off-shore Running Total Grup Ltd.

Conform declaratiei de avere a lui Victor Ponta din 2012 – prim ministru al Romaniei din partea PSD – acesta si-a achizitionat in acelasi an un apartament de 94,88 metri patrati. Acesta este amplasat tot in Central Residential Park si a achizitionat prin firma G&F Real Estate and Construction SRL Bucuresti. Aceasta a fost detinuta initial de un off-shore din Panama, Sthemko Holding Inc, pentru ca ulterior sa fie cedata unui cetatean grec anonim Giorgios Chatzigiannis care detine si acum 100% din aceasta firma, conform datelor de la Registrul Comertului.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”