ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Emil Boc a votat pentru o Românie modernă şi frumoasă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Emil Boc a votat pentru o Românie modernă şi frumoasă

Fostul premier Emil Boc a votat, duminică dimineaţă, pentru "o Românie modernă şi frumoasă", el declarându-se bucuros de prezenţa mare la urne, care arată că "românii sunt responsabili”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Emil Boc a votat pentru o Românie modernă şi frumoasă (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Emil Boc a votat la secţia nr. 48 din Cluj-Napoca, unde a ajuns împreună cu soţia sa, Oana.

"Am votat cu acel candidat pe care l-am susţinut în campania electorală, cu acel candidat care şi-a asumat susţinerea proiectului de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am început cu preşedintele Băsescu şi a fost singurul candidat care în această campanie şi-a asumat continuarea procesului de reformă şi moderniozare a statului. Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă", a afirmat primarul Clujului, la ieşirea de la urne.

El a spus că se bucură de prezenţa mare de la urne, deoarece înseamnă că "românii sunt responsabili şi doresc să participe la alegerea viitorului preşedinte".

Totodată, Boc a spus că a constatat o participare substanţială şi pe listele suplimentare, ceea ce speră să fie "de bun augur, şi nu un alt semn".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

4 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

5 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism