ALERTĂ/ȘEDINȚĂ-FULGER a COALIȚIEI în BIROU la Zgonea/Ponta, cu TUPEU MAXIM anunță că NU DEMISIONEAZĂ și aduce aminte de cei 7,4 milioane de la REFERENDUM/Eu nu sunt o VICTIMĂ, Mariana Rarinca ESTE o VICTIMĂ!

ALERTĂ/ȘEDINȚĂ-FULGER a COALIȚIEI în BIROU la Zgonea/Ponta, cu TUPEU MAXIM anunță că NU DEMISIONEAZĂ și aduce aminte de cei 7,4 milioane de la REFERENDUM/Eu nu sunt o VICTIMĂ, Mariana Rarinca ESTE o VICTIMĂ!

Declarații Ponta

Am discutat despre semnificația politică a evenimentelor. Am trecut și voi trece peste toate evenimentele. Am primit un mandat în 2012 și îl voi duce în continuare. Ponta delirează în direct. Ce spune el este aproape neverosimil!!!! Lovitură de stat, etc, etc, tot ce se spune la Antena3 de două zile!!!!

Vreau să mulţumesc colegilor mei din coaliţia de guvernare cu care am avut o discuţie referitoare la semnificaţia politică a evenimentelor din ultimele zile

Este un moment dificil pentru mine din punct de vedere personal şi politic, dar voi trece peste el,

Am în calitate de prim-ministru, obligaţia de a da explicaţii cetăţenilor acestei ţări

O datorie faţă de coaliţia de guvernare care mă sprijiniă, de cei 3, 5 milioane de români care m-au votat, faţă de cei care l-au votat pe Iohannis.

Evident, mă consider nevinovat, voi merge de câte ori voi fi chemat în faţa procurorilor şi sunt convins că în final se va stabili adevărul

Nu am avut ocazia să fiu audiat de nimeni

Nu mă consider o victimă. Mariana Rarinca e o victimă, oamenii mulţi care au avut de suferit şi nu sunt prezentaţi de televiziuni.

Eu nu sunt o victimă, sunt un luptător.

Cunosc modul în care funcţionează instituţiile. Nu o să mă jeluiesc

Este clar că acuzarea mea de vineri are ca scop schimbarea Guvernului

Ponsta spune că presa a scris despre 17 acuzaţii de fals. Este vorba despre 17 facturi care s-au plătit prin bancă.

Conform definiţiilor, Guvernul se schimbă în Parlament. Orice altă metodă înseamnă lovitură de stat

Nu vreau să fac justiţie la televizor, o să mă refer la informaţiile apărute în spaţiul public, pentru că ţin de reputaţia mea

Sunt acuzat pentru anumite fapte comise în urmă cu 7-8 ani. Acuzaţia a venit în 2009 din partea Monicăi Macovei, am fost cercetat de ANAF, ANI şi Parchet şi totul a arătat că acuzaţiile Monicăi Macovei sunt neîntemeiate.

UPDATE 11.00/Declarații Victor Ponta la ora 11.05

UPDATE 11.15/Ședința din biroul șefului Camerei Deputaților a început. Au ajuns acolo Tăriceanu, Zgonea, micul slugoi Daniel Constantin și patriotele național Gabriel Oprea. Care a întârziat puțin mai mult. La ora 11.00 au fost anunțate declarații de presă.

UPDATE ORA 11.00/Victor Ponta a ajuns la Parlament și a intrat în birou la Zgonea fără să facă declarații. 

O ședință-fulger este programată pentru ora 10.00 la sediul Parlamentului, în birou la Zgonea. Este vorba despre o ședință a Coaliției de guvernare. Surse spun că Ponta își va anunța demisia și încearcă să impună Coaliției să-l susțină pe Robert Cazanciuc ca viitor prim-ministru. La ședință vor participa Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu. Această ședință are loc chiar în condițiile în care luni, la ora 15.00 era convocat un Comitet Executiv Național al PSD. La ora 11.00 este conferință de presă.

Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputaţilor avizarea urmăririi penale pe numele premierului şi pentru conflict de interese.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”