ANALIZĂ: Păreri împărţite în PSD privind excluderea lui Hrebenciuc şi Şova, dar neasumate oficial

Liderii PSD au opinii pro şi contra aplicării sancţiunii de excludere din partid pentru Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, care au discutat despre succesiune în partid, unii considerând că cei doi trebui excluşi imediat, alţii arătând că măsura nu se susţine, întrucât discuţia nu a fost publică.

 

Toate aceste opinii au însă un numitor comun: nimeni din PSD nu este dispus să şi le asume oficial, nici după ce stenogramele discuţiilor Şova - Hrebenciuc au devenit publice şi cu atât mai puţin după ce Sebastian Ghiță, un apropiat al lui Victor Ponta, a cerut explicit suspendarea celor doi din partid.

Contactat de MEDIAFAX, unul dintre liderii din teritoriu ai PSD a afirmat că Hrebenciuc şi Şova trebuie excluşi din partid imediat.

"Dacă eram Ponta, îi dădeam afară şi pe Hrebenciuc şi pe Şova în secunda doi. Trebuie pusă în aplicare decizia CExN şi a BPN de la Orăştie, unde am votat toţi că acei care vor discuta despre succesiune vor fi sancţionaţi cu excluderea din partid. Pe asta trebuie bătut monedă acum", a spus social-democratul.

Un alt lider din teritoriu a apreciat că discuţiile dintre Hrebenciuc şi Şova nu sunt de natură să conducă la excluderea celor doi.

"Nu sunt de acord cu excluderea. Am lucrat opt ani cu Hrebenciuc, îl cunosc pe Dan. Am votat la CExN pentru excluderea celor care discută despre succesiune, dar acum, dacă doi oameni sau doi primari, vorbesc cum să se susţină unul pe altul, ce le facem, îi dăm afară?", a spus social-democratul.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos