Andreea Paul lui Victor Ponta: Nu ați făcut decât să vă întăriți statutul de premier Pinocchio

Andreea Paul lui Victor Ponta: Nu ați făcut decât să vă întăriți statutul de premier Pinocchio

Deputatul PDL Andreea Paul a afirmat luni, în plenul Parlamentului, că noul PNL va vota împotriva Guvernului Ponta IV și l-a acuzat pe premier că a făcut greșeli extrem de grave la guvernare.

"Ați fost lung la vorbă, scurt la fapte, ați dat dovadă de greșeli extrem de grave la guvernare, v-ați bătut joc de votul românilor din Diaspora, ați mințit extrem de des și nu mă mir că ați dobândit renumele de premierul Pinocchio. Astăzi nu ați făcut altceva decât să vă întăriți acest statut de premier Pinocchio cu falsele laude și promisiuni cu care încercați din nou să ne păcăliți", a spus Paul.

Ea a susținut că Ponta își asumă pierderea unui pariu cu un Guvern tehnocrat. "Guvernul Ponta IV a eliminat ministrul OMV, l-a evitat la muchie pe ministrul OTV, dar l-a recuperat pe ministrul MTV, noroc cu comisia parlamentară care l-a respins și nu i-a oferit avizul favorabil. Ați dat dovadă din nou de lașitate și de slăbiciune, pentru că sub presiunea baronilor PSD locali ați creat un nou Guvern — Ponta IV — și mai slab decât cel anterior", a afirmat deputatul PDL.

În opinia sa, noul Cabinet este unul "fantomă, cu un premier fantomă și un partid fantomă în compoziția sa — PLR".

"Ceea ce vă unește pe dvs dl Ponta și pe dl Tăriceanu este cât mai puțini kilometri de autostradă, dacă se poate chiar zero", a declarat aceasta.

Andreea Paul a mai spus că Victor Ponta a "pierdut șansa unui gest minimal", și anume acela al demisiei, pe motivul existenței un Guvern foarte slab.

Ea a afirmat că fiind vorba de un guvern restructurat și nu remaniat era nevoie de un nou program de guvernare și audierea miniștrilor, subliniind că USL nu mai există și este ridicol ca "ciorba să fie reîncălzită".

Deputatul PDL a apreciat că a existat o frică de audiere a tuturor miniștrilor, motivând că unii dintre aceștia au dosare. "PNL nu susține și nu va vota acest Guvern fantomă Ponta IV. Orice echipă condusă de Victor Ponta este sortită eșecului", a conchis Andreea Paul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa