Andreea Paul: Ponta este un gunoi

Andreea Paul: Ponta este un gunoi

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, luni, că premierul Victor Ponta este "un gunoi" şi că dacă românii nu se trezesc rapid "gunoiul va fi preşedintele ţării".

Andreea Paul: "Premierul Ponta e un gunoi.Dacă românii nu se trezesc rapid gunoiul va fi preşedinte" 

Andreea Paul l a făcut această declaraţie după ce a criticat manifestarea de la Sâmbra Oilor organizată de PSD, arătându-se nemulţumită de faptul că sătmărenii "au fost obligaţi să participe la Sâmbra Oilor, la cea mai frunoasă sărbătoare câmpenească de echipa PSD şi de premierul Ponta".

"Trag un semnal de alarmă transmis de către sătmăreni, care au fost obligaţi să participe la Sâmbra Oilor la cea mai frumoasă sărbătoare câmpenească de echipa PSD şi de premierul Victor Ponta. Ei au fost căraţi cu autocarele alături de copii care nu au drept de vot pentru a susţine mafia roşie care a participat la Sâmbra Oilor. Este revoltător că această Sâmbră a Oilor a fost politizată până la refuzul total al democraţiei", a afirmat Andreea Paul, într-o conferinţă de presă după şedinţa BPN al PDL.

"Toate acţiunile, vorbele şi faptele premierului Victor Ponta au dus la o singură concluzie: premierul Ponta este un gunoi", a adăugat Andreea Paul.

"Rezultatul va fi unul singur: la ceea ce se întâmplă astăzi în politica românească, dacă românii nu se trezesc rapid, gunoiul va fi preşedintele ţării", a spus Andreea Paul.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…