Antena3, compătimită de celălalt ,,condamnat politic'', Adrian Năstase

Antena3, compătimită de celălalt ,,condamnat politic'', Adrian Năstase

Când citeşti ce scrie nenorocitul de Năstase  în mesajul de condoleanţe trimis prietenilor de la Antena3 nu ştii dacă să râzi sau să înjuri.

Adrian Năstase a menționat că ziua în care s-a anunţat condamnarea lui Dan Voiculescu "i-a lăsat un gust extrem de amar".

"Din 2005, România nu a mai făcut istorie. S-a ocupat însă de vendete, de războaie politice interne, epuizându-se în bătălii fără miză. Ziua de ieri mi-a lăsat un gust extrem de amar. Am avut sentimentul că urmează "Amurgul zeilor", în varianta românească și împlinirea nefericită a legendei Casandrei. Nu era vorba doar de 'execuția' lui Dan Voiculescu, ci, mai ales, de încercarea de a impune "obligația la tăcere" pentru vocile jurnaliștilor de la Antena 3. Vreau de aceea, să vă transmit că, în ceea ce veți decide pentru viitor, vă voi fi alături – din spatele gratiilor sau din libertate", a zis Adrian Năstase (vezi foto).

"Pentru naivi, adaug cuvintele lui Montesquieu: E mai uşor să găseşti oameni extrem de virtuoşi decât oameni extrem de înţelepţi", a mai spus Adrian Năstase.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...