Antena3 începe asaltul final la DNA/Gâdea a primit un dosar care o leagă pe şefa DNA de cazul Bercea Mondial

Antena3 va inaugura debutul campaniei electorale nu cu prezentarea candidaţilor şi a programelor acestora. Pentru că ei au candidaţii lor, pe Ponta şi Tăriceanu. Tema lor principală va fi decredibilizarea justiţiei. Iar în centrul intoxicărilor va fi chiar şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Mihai Gâdea a primit un dosar, care miroase îngrozitor a lucrătură DIPI, pe care Gâdea îl va folosi pentru a împroşca noroi în credibilitatea Codruţei Kovesi. Practic, Gâdea o va lega pe şefa DNA de scandalul Bercea Mondial. Via Mihai Stancu, fostul prieten al şefei DNA. Despre care se va insinua că a fost cel care a intermediat sume de bani între Clanul Bercea şi procurorul-şef DNA. Au fost livrate, de asemenea, fotografii cu cei doi. Acest Mihai Stancu nu mai are în prezent nici o legătură cu Kovesi. Iar aşa-zisa lor relaţie, dacă a fost, s-a destrămat înainte de declanşarea scandalului legat de Bercea Mondial şi Mircea Băsescu. Nu întâmplător, joi, Bercea a fost scos din nou la rampă. Şi i s-a permis să vorbească înregistrat.

Aşa că, după ce şi-a luat ţeapă cu dosarul lui Turcescu, Gâdea a primit o nouă misiune. Şi dacă tot vorbim despre misiuni, să dăm şi două nume de la Antena3 aflate tot în misiune. Este vorba despre Adrian Ursu şi Răzvan Dumitrescu. Ei sunt ,,coloneii'' de la Antena3.

Facem şi o precizare în acest context. Când am făcut publică predarea B1 către PSD, în urmă cu trei luni, mulţi ne-au sărit în cap. Lucrurile sunt acum mai mult decât evidente. Ca în multe alte cazuri, noi ne bazăm pe reţeaua noastră de prieteni cu funcţii mici şi nesemnificative din trusturi. Oameni care văd şi aud multe. Şi care sunt la fel de nemulţumiţi şi frustraţi că minciuna a ajuns să ţină loc de adevăr ca şi mulţi dintre voi. 

V-am spus că trăim în plin război. Cine crede că instituţiile sunt solide şi nimic nu se mai poate schimba în ţara asta se înşeală amarnic. Într-o singură noapte se poate schimba totul. Iar detonarea Dosarului Microsoft chiar în debutul campaniei electorale va amplifica dimensiunile şi mizele acestui război.

Mai multă încredere în mediul online nu v-ar strica. Aici nu au ajuns încă stăpânii care cred că televiziunile sunt de ajuns pentru a manipula poporul. Iar rezultatele de parcurs le dau, deocamdată, dreptate.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cel mai mare furt comis vreodată de un român tocmai s-a mușamalizat. Țara a pierdut peste un miliard de dolari

2 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

3 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

4 Un erou în locul lui Arafat?

5 În afacerea „10 august 2018” a venit și vremea decontării vinovățiilor individuale

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc