Apariţia comisarul.ro începe să dea roade/Dan Voiculescu a fost umilit la Poliţia Ilfov. Un cetăţean i-a aruncat cu bani în faţă

Apariţia comisarul.ro începe să dea roade/Dan Voiculescu a fost umilit la Poliţia Ilfov. Un cetăţean i-a aruncat cu bani în faţă

Dan Voiculescu a fost umilit la Poliţia Ilfov. Un cetăţean i-a aruncat cu bani în faţă: "Eşti un laş, ţi-ai turnat verişoara"

Dan Voiculescu s-a prezentat la IPJ Ilfov să vorbească cu poliţiştii, unde a stat în jur de cinci minute, în cazul controlului judiciar. La intrarea în sediu, mogulul Intact Group a fost abordat de un cetăţean, care i-a aruncat cu bani în faţă.

"I-am spus că şi-a turnat verişoara. I-am spus că este un laş. Efectiv nu l-am jignit. I-am spus adevărul. Am şi eu studii, am luat bacalaureatul, apoi am făcut taximetrie. Nu contează asta, oricum. Dânsul şi-a făcut afaceri pe patrimoniul statului. A fost jaf la drumul mare", a declarat Bogdan Dinulescu, protestatarul care i-a aruncat cu bani în faţă lui Dan Voiculescu. Dinulescu i-a spus javrei de Voiculescu că ar trebui cercetat pentru subminarea economiei naţionale. Şi că între genul de afaceri pe care le face Voiculescu şi cele făcute de Bercea nu este nici o deosebire.

Comportamentul lui Bogdan Dinulescu a fost unul civilizat. Dovadă că nu toţi românii sunt virusaţi de imbecilizarea Antenei3. Şi a dat dovadă de mult mai multă demnitate decât jigodiile politice care se umilesc prin studiourile Antenei3, neavând niciodată curaj să-i contrazică pe mincinoşii turnătorului Voiculescu. Curajul şi demnitatea opiniilor sunt lucruri pe care şi-a propus comisarul.ro să le promoveze. Chiar dacă folosim un limbaj mai contondent, de care aşa-zisa presă de calitate se fereşte în public. Noi aşa credem că trebuie să ne raportăm la personaje ca Voiculescu, Ponta, Băsescu, Firea, Şova, Udrea şi alte lighioane care mint cum respiră şi îşi bazează tot conţinutul pe ce se reţine de pe sticlă.

Până pe 11 iulie, când o să se judece controlul judiciar, Dan Voiculescu trebuie să se prezinte la IPJ Ilfov. Miercuri, 09 iulie, omul de afaceri a ajuns la poliţie în jurul orei 10:30, a stat câteva minute şi a plecat. După ce a părăsit sediul, un bărbat care deţinea un aparat foto i-a adus mai multe injurii mogulului şi i-a aruncat cu banii în faţă.

"Cine te-a trimis, mă, aici? Băsescu? Băsescu te-a trimis? Du-te, mă, de aici", i-a spus Dan Voiculescu bărbatului. 

Ce putea să spună jigodia de Voiculescu mai mult decât porcul ăla care face reclamă la Pateul Antefrig, şi care repetă enervant: ficat, ficat, ficat..? Voiculescu a repetat: Băsescu, Băsescu, Băsescu...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...