Apariţia comisarul.ro începe să dea roade/Dan Voiculescu a fost umilit la Poliţia Ilfov. Un cetăţean i-a aruncat cu bani în faţă

Dan Voiculescu a fost umilit la Poliţia Ilfov. Un cetăţean i-a aruncat cu bani în faţă: "Eşti un laş, ţi-ai turnat verişoara"

Dan Voiculescu s-a prezentat la IPJ Ilfov să vorbească cu poliţiştii, unde a stat în jur de cinci minute, în cazul controlului judiciar. La intrarea în sediu, mogulul Intact Group a fost abordat de un cetăţean, care i-a aruncat cu bani în faţă.

"I-am spus că şi-a turnat verişoara. I-am spus că este un laş. Efectiv nu l-am jignit. I-am spus adevărul. Am şi eu studii, am luat bacalaureatul, apoi am făcut taximetrie. Nu contează asta, oricum. Dânsul şi-a făcut afaceri pe patrimoniul statului. A fost jaf la drumul mare", a declarat Bogdan Dinulescu, protestatarul care i-a aruncat cu bani în faţă lui Dan Voiculescu. Dinulescu i-a spus javrei de Voiculescu că ar trebui cercetat pentru subminarea economiei naţionale. Şi că între genul de afaceri pe care le face Voiculescu şi cele făcute de Bercea nu este nici o deosebire.

Comportamentul lui Bogdan Dinulescu a fost unul civilizat. Dovadă că nu toţi românii sunt virusaţi de imbecilizarea Antenei3. Şi a dat dovadă de mult mai multă demnitate decât jigodiile politice care se umilesc prin studiourile Antenei3, neavând niciodată curaj să-i contrazică pe mincinoşii turnătorului Voiculescu. Curajul şi demnitatea opiniilor sunt lucruri pe care şi-a propus comisarul.ro să le promoveze. Chiar dacă folosim un limbaj mai contondent, de care aşa-zisa presă de calitate se fereşte în public. Noi aşa credem că trebuie să ne raportăm la personaje ca Voiculescu, Ponta, Băsescu, Firea, Şova, Udrea şi alte lighioane care mint cum respiră şi îşi bazează tot conţinutul pe ce se reţine de pe sticlă.

Până pe 11 iulie, când o să se judece controlul judiciar, Dan Voiculescu trebuie să se prezinte la IPJ Ilfov. Miercuri, 09 iulie, omul de afaceri a ajuns la poliţie în jurul orei 10:30, a stat câteva minute şi a plecat. După ce a părăsit sediul, un bărbat care deţinea un aparat foto i-a adus mai multe injurii mogulului şi i-a aruncat cu banii în faţă.

"Cine te-a trimis, mă, aici? Băsescu? Băsescu te-a trimis? Du-te, mă, de aici", i-a spus Dan Voiculescu bărbatului. 

Ce putea să spună jigodia de Voiculescu mai mult decât porcul ăla care face reclamă la Pateul Antefrig, şi care repetă enervant: ficat, ficat, ficat..? Voiculescu a repetat: Băsescu, Băsescu, Băsescu...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

2 VIDEO Un deputat din Argentina a început să-i sugă sfârcurile soției în timpul sesiunii online a parlamentulu…

3 Gâdea și-a dat cu tesla-n coaie! / Cum s-a fâsâit bomba bombelor la Antena 3, demontată chiar de Badea, Ciuvică …

4 Sondaj IMAS / PSD continuă prăbușirea, dar ia de mână și partidul lui Ponta!

5 Președintele Iohannis a semnat decretul prin care chestorul de poliție Cătălin Ioniță a fost pensionat