Ăsta a făcut pe PROSTUL când l-a sunat fosta nevastă după ce a văzut că are 15 MILIOANE de EURO!

Ăsta a făcut pe PROSTUL când l-a sunat fosta nevastă după ce a văzut că are 15 MILIOANE de EURO!

Deputatul PNL Dan Cristian Popescu a anunţat că suma de 15 milioane de dolari care figurează în declaraţia sa de avere este o greşeală de redactare. Popescu susţine că după ce s-a scris în presă a acordat un împrumut uriaş, de 15 milioane de dolari, unor persoane particulare, a fost căutat de fosta soţie care i-a cerut bani, scrie  BN24.ro .

„Țin să-i dezamăgesc pe cei care, zilele trecute, și-au intensificat sentimentele față de mine, inclusiv pe fosta soție care m-a contactat mânată de un optimism exagerat. Din păcate, nu sunt atât de bogat pe cât reieșea din declarația de avere depusă la Parlament.”, a spus deputatul PNL.

„În declarația de avere , depusă în data de 18 mai 2015, s-a strecurat o eroare materială dintr-o greșeală de redactare. A fost trecut un zero în plus la totalul împrumuturilor în USD. ieri, 07 iulie 2015,  am semnalat eroarea și am depus declarația de avere rectificată, la Camera Deputaților, a declarat Dan Cristian popescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!