Atănăsoaei: PDL şi PNL cer demisia de urgenţă a primarului general al Capitalei

Atănăsoaei: PDL şi PNL cer demisia de urgenţă a primarului general al Capitalei

PDL şi PNL cer demisia "de urgenţă" a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru proasta gestionare a banului public, a declarat, luni, Mihai Atănăsoaei (PDL), arătând că bucureştenii nu vor avea apă caldă şi căldură decât pe perioada campaniei electorale.

Sorin Oprescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Ne întoarcem la vremea în care va trebui să ne spălăm în ligheanele ceauşiste", a susţinut, într-o conferinţă de presă, Mihai Atănăsoaei, purtător de cuvânt al PDL Bucureşti, care a susţinut că Sorin Oprescu "fuge de răspundere" şi că motivul pentru care RADET a ajuns în situaţie de faliment ar fi refuzul primarului general de a plăti datoriile către această companie.

"În faţa unei asemenea situaţii de urgenţă, pentru că a lăsat Capitala fără apă caldă, cu posibilitatea de a rămâne fără căldură evocată chiar de dumneavoastră, domnule Sorin Oprescu, constituie o situaţie de urgenţă, iar, în situaţie de urgenţă, PDL şi PNL vă cer demisia de urgenţă", a spus Atănăsoaei, adresându-se lui Sorin Oprescu.

La rândul său, liderul consilierilor PDL din CGMB, Mircea Raicu, a precizat că, după şase ani de "administraţie Sorin Oprescu", bucureştenii "retrăiesc momente din epoca de aur", acest lucru fiind rezultatul a şase ani de subfinanţare cronică a serviciilor publice de încălzire şi transport.

"În mandatele lui Sorin Oprescu nu numai că nu s-au făcut investiţii, nu numai că nu s-au făcut reparaţii curente la reparaţii însă, an de an, Sorin Oprescu a refuzat efectiv să aloce sumele la care s-a angajat în faţa cetăţenilor prin subvenţie. Sorin Oprescu minte atunci când spune că ACL nu a votat strategia privind sistemul de încălzire a oraşului", a spus Raicu.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...