Au început trădările/Vâlcov, fostul pedelist, votează Elena Udrea/Ministrul Bugetului face parte din staff-ul de campanie al PSD la nivel naţional

Au început trădările/Vâlcov, fostul pedelist, votează Elena Udrea/Ministrul Bugetului face parte din staff-ul de campanie al PSD la nivel naţional

PSD-ul se află în mijlocul unui taifun! Social-democrații sunt loviți de DNA, de președintele Traian Băsescu, dar și de ceilalți adversari politici. Prezidențiabilul Victor Ponta este însă trădat de cine se aștepta mai puțin. Surse din PMP anunță că ministrul Bugetului, Darius Vâlcov, îi face campanie Elenei Udrea.

Concret, ministrul si-a scos sotia in fata, pe cunoscuta Lavinia Sandru. Primarii PSD din judetul Olt, prieteni cu Darius Valcov, au primit ordin sa sustina candidatura lui Elena Udrea cu cel putin 300 de voturi de fiecare comuna! De acest lucru au aflat si alti lideri PSD din Olt, acestia începând un scandal monstru pe aceasta tema. Mai mult, senatorul PSD, sotia sa si fiica au participat la un mare eveniment organizat de Elena Udrea chiar in timpul campaniei electorale, așa cum se vede în fotografie. Culmea este că actualul ministru al Bugetului, Darius Vâlcov, este membru al staff-ului naţional de campanie al PSD.

Ceea ce părea a fi un simplu zvon pare a fi realitate. Elena Udrea a anunțat că, în Olt, este aproape la egalitate în sondaje cu Victor Ponta. Darius Vâlcov a fost avertizat de președintele Traian Băsescu despre problemele pe care le-ar avea cu justiția.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Așa o fi?