Avem și noi o POZĂ pentru DNA/Ponta, nu Iohannis a stat cu Gerald Schweighofer la masă, ci Dușa, bă!

Avem și noi o POZĂ pentru DNA/Ponta, nu Iohannis a stat cu Gerald Schweighofer la masă, ci Dușa, bă!

Ceva pute rău. Probabil că la DNA urmează să se detoneze vreun nou dosar cu defrișările. Cu mulți pesediști de rang înalt. Prea e disperare și manipulare pe chestia cu defrișările. Care, din toate gurile de tun ale manipulării pontiste, sunt aruncate în brațele lui Iohannis. Iar cretinul de Ponta tocmai a trimis la DNA o făcătură de așa-zis Raport de Control. Cu fapte din 2009-2012! Vă prezentăm noi o fotografie din 2013. Reală și extrem de vinovată.

În fotografie este Mafia Schweighofer, la un loc, cu ocazia prezentării proiectului de la Reci, in 2013. Așa zisul ABATOR DE PĂDURI al firmei austriece Holzindustrie Schweighofer, aflat în faza de finalizare a construcției, in comuna Reci, jud. Covasna, a fost realizat in baza unei autorizații de construire emise ilegal, în 24. 12. 2013.

De la stanga la dreapta:
1. Olosz Gergely, fost senator UDRM, condamnat, intermediarul si beneficiarul vanzarii terenurilor catre HS, in valoare de 5 milioane de Euro(!),
2. Gerald Schweighofer, proprietarul firmei omonime,
3. Tamas Sandor, presedintele CJ Covansa, cel care a emis, in ajun de Craciun 2013, autorizatia de construire ilegala si care apoi refuza sa puna la dispozitie documentele.
4. Mircea Dușa, patronul mafiei lemnului din mun. Toplița resp. jud. Harghita, actualmente Ministrul Apararii, prezent la eveniment in calitate de traficant de influență.

Postat pe TEIADNA.ro despre Mircea Dușa și Mafia defrișărilor


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

2 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

3 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!