Avertisment DUR al SUA: Poporul a ALES, NU mai vrea CORUPŢIA la PUTERE/PSD să PLECE

Avertisment DUR al SUA: Poporul a ALES, NU mai vrea CORUPŢIA la PUTERE/PSD să PLECE

Toată lumea a sesizat întâlnirile din ultimele zile ale însărcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA, Dean Thompson. Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, s-a aflat miercuri la Cotroceni, la discuţii cu preşedintele Traian Băsescu.

Vizita la Cotroceni a venit după ce marţi, 25 noiembrie, Dean Thompson a avut o întâlnire cu preşedintele ales, Klaus Iohannis, la sediul PNL. Ulterior, reprezentanţii SUA s-au deplasat la Palatul Victoria, unde au avut discuţii cu premierul Victor Ponta.

Puţină lume a aflat însă care este mesajul dur şi tranşant al principalului aliat strategic al României: Nu ignoraţi votul poporului vostru. Asumaţi-vă votul! Nu lăsaţi corupţia la putere!

Dealtfel, la scurt timp după întâlnirea cu reprezentantul SUA, preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a dat primele semnale ale unei schimbări totale de putere. Prin schimbarea raporturilor de forţe din Parlament.

Conform surselor noastre, la acest moment, PSD este considerat un pericol pentru stabilitatea instituţiilor vitale ale României. Un partid ai cărui lideri sunt implicaţi în acte de corupţie. Ceea ce îi face vulnerabili şi incapabili să genereze o guvernare cinstită.

În curând vor izbucni noi scandaluri de corupţie. Care vor avea în centrul atenţiei alţi importanţi lideri PSD. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...