AVERTISMENT/Imigranții nu vin în Europa să fugă de război, ei aduc războiul aici!

AVERTISMENT/Imigranții nu vin în Europa să fugă de război, ei aduc războiul aici!

Atentatele teroriste de la Paris din seara zilei de 13 Noiembrie au fost cele mai sângeroase din istoria Franței. Islamiștii au ucis peste 150 de oameni, iar încă câteva sute au fost răniți în urma atacurilor multiple în mai multe zone ale capitalei franceze. S-a recurs la atacuri sinucigașe cu bombe, dar și la grenade și arme de foc. Franța se află în stare de urgență. O lume întreagă este solidară, asta nu e rău. Dar întrebarea ce se pune în această situație este: ce formă trebuie să ia solidaritatea noastră?

Meme-urile de pe facebook nu or să poată opri noi tragedii de tipul acesta. Nici repetarea unor lozinci prostești precum ”nu toți musulmanii sunt teroriști” sau ”majoritatea musulmanilor sunt moderați”, căci doctrinele islamiste au tot mai mulți adepți în rândul musulmanilor.

Existența unor musulmani moderați nu poate preveni terorismul, nici nu va opri islamizarea Europei. Parisul e un oraș plin de non-europeni, unii din ei născuți în Franța. Val după val de imigranți au venit în Europa, încât s-a ajuns ca în marile orașe aceștia să facă legea. Pe măsură ce numărul lor crește, civilizația europeană moare. Cred că singura soluție, singura formă de solidaritate care poate schimba ceva, e opoziția față de imigrație și susținerea repatrierii tuturor invadatorilor.

Islamizarea Europei nu mai este o teorie a conspirației, un gând paranoic, ci o realitate ce se petrece sub ochii noștri. Acest fenomen e susținut de politicieni corupți și trădători precum Merkel, Junckers, Hollande și chiar președintele României, Klaus Iohannis. Prin susținerea imigrației și a privilegiilor invadatorilor, aceștia se fac complici la distrugerea unei întregi civilizații. Complici la islamizarea continentului se fac și adepții marxismului cultural, idioți utili spălați pe creier ce aplaudă venirea ”refugiaților” cu mesaje penibile precum ”Refugees welcome”.

Ni se cere să primim milioane de non-europeni și să îi tratăm mai bine decât pe proprii cetățeni în numele toleranței și a corectitudinii politice. Ce nu ni se spune e că aceștia vor răsplăti bunătatea europenilor cu atentate teroriste, revolte, crime, violuri și furturi. Iar în cele din urmă vor deveni majoritari pe continent. În timp ce europenii nu mai fac copii și nu mai prețuiesc familia, musulmanii se înmulțesc pe zi ce trece, unii au chiar mai multe soții.

De ani de zile mișcările naționaliste au avertizat că imigrația poate duce la astfel de tragedii. Dar mass-media mainstream și politicienii i-au persecutat pe toți cei ce luptau pentru o Europă a europenilor. Creștinismul e scos din societate, din politică, din școli și chiar din spațiul public, înlocuit cu gunoiul moral promovat de neomarxiști. Dar ateismul nu va domina acest continent, așa cum visează unii.

Pe fondul golului spiritual lăsat în Europa se va ridica islamul, o religie fanatică a cărei adepți îi vor persecuta pe toți cei diferiți odată ce vor fi majoritari. Să nu creadă promotorii imigrației și ai multiculturalismului că musulmanii nu le vor face nimic. Atât timp cât nu se convertesc și nu acceptă legea sharia, vor fi torturați și uciși. ”Refugiații” pe care îi primesc cu brațele deschise vor aduce jihadul asupra lor. Atacurile de la Paris nu au fost primele de acest fel și din păcate, îmi e teamă, că nu vor fi nici ultimele.

Oare câți oameni trebuie să mai moară, câte femei vor mai fi violate, până când europenii se vor trezi din coșmarul corectitudinii politice, până când vor realiza că nu musulmanii sunt cei discriminați, că victimele sunt chiar autohtonii? Nu văd o schimbare în bine posibilă fără o întoarcere la naționalism și la creștinism. Opozanții imigrației au avertizat că printre ”refugiați” vor veni și teroriști ai ISIS, dar cred că nimeni nu se aștepta ca aceștia să acționeze atât de repede.

Conform guvernului grec unul din teroriștii de la Paris a venit din Siria, intrând în Europa prin Grecia în luna octombrie. Astăzi refugiat, mâine terorist! Foarte probabil mult mai mulți ca el au ajuns așa în state europene. Restul atacatorilor erau tineri cetățeni francezi, musulmani născuți și educați în Franța. Încă odată realitatea ne dovedește că nici la a doua sau a treia generație acești oameni nu vor renunța la stilul lor de viață.

În acest context Polonia anunță că nu va mai accepta cote obligatorii de refugiați. România ar trebui să procedeze la fel, să nu mai accepte nici un imigrant musulman. Cu atât mai mult cu cât Articolul 3 din Constituție interzice colonizarea țării cu populații străine. Avem un președinte-marionetă și un guvern-marionetă. Dar chiar și aceștia trebuie să țină cont că dacă acceptăm aceste hoarde de invadatori în România, peste câțiva ani pot avea și aici loc atentate teroriste. Iar atunci vinovați nu vor fi doar extremiștii islamici, dar și politicienii trădători ce le-au permis să se stabilească în România.

Să ne imaginăm că în anul 2020 are loc un festival în București, în Cluj, sau în oricare alt oraș mare din țară. În mijlocul unei mulțimi de câteva mii de oameni se aruncă în aer câțiva teroriști sinucigași. Lumea se calcă în picioare să fugă, să se pună la adăpost de alte explozii, în acel haos alți islamiști încep să tragă în mulțime cu mitraliere urlând ”Allah akbar!”. La sfârșit vor fi sute de morți și de răniți. Cine va fi de vină? Doar extremiștii musulmani? Nu! Toți aceia care au încălcat Constituția și le-au dat drumul invadatorilor în România. O vină morală vor avea și toți neomarxiștii sau naivii prostiți de ei, care s-au declarat solidari cu imigranții și au făcut lobby pentru aceștia.

Imigranții nu fug de război, ei aduc războiul în Europa! Jihadiștii Statului Islamic nu sunt prezenți doar în Siria și Irak, ei se află în marile orașe europene, pe străzile noastre. Ei ne pot fi vecini sau colegi de muncă. Iar dacă România acceptă imigranți, războiul se poate extinde și la noi. Occidentul nu mai poate supraviețui fără a recurge la măsuri radicale: expulzarea tuturor non-europenilor și închiderea granițelor în fața așa zișilor refugiați. Nu există încă voință politică pentru așa ceva. Dar țările din Europa de est, inclusiv România, pot învăța din experiența negativă a statelor occidentale și să se opună imigrației și corectitudinii politice. Nu mă refer doar la politicieni, ci la toți cetățenii. Cu toții suntem responsabili de viitorul țării noastre!  Codrin Goia


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?