Băsescu, despre Iohannis: O necunoscută, un om ascuns, neclar, premierul Grivco

Băsescu, despre Iohannis: O necunoscută, un om ascuns, neclar, premierul Grivco

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, despre candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, că este ”o necunoscută” pentru el şi un om ”ascuns” şi ”neclar”, numindu-l ”premierul Grivco” şi un ”instrument al lui Voiculescu şi Antonescu”.

”Pentru mine, domnul Iohannis este o necunoscută”, a spus Băsescu, într-o emisiune la TVR 1.

El a mai arătat că ”Iohannis este un om foarte ascuns”.

Despre faptul că a avut la un moment dat cuvinte de apreciere la adresa acestuia, Băsescu a ţinut să precizeze că a făcut-o pentru calitatea acestuia de primar.

”Îl văd tăcut, îl văd introvertit, aşa, un candidat la Preşedinţie trebuie să fie un om deschis, un om despre care să ştii tot. Cu ce impresie rămân eu, când a fost întrebat prima dată cum şi-a făcut cele şase case şi a răspuns din meditaţii. Când am văzut, râdeam singur în birou, dimineaţă, cum un profesor de fizică poate să îşi facă şase case din meditaţii”, a declarat preşedintele.

Şeful statului a mai spus despre Klaus Iohannis că, din ”2009, a fost premierul Grivco”.

”Erai în spatele lui Geoană în 2009, ai vrut în 2009, cu alianţa de la Grivco, să îl înlocuieşti pe Boc. Până mai ieri, inclusiv în 2012, ai participat la suspendarea preşedintelui, cu mandatul pe care l-ai dat reprezentantului tău în Parlament. Până în ianuarie, spuneai că e bun Ponta, că e rău Băsescu. Acum, de când ai devenit candidat, ai devenit candidatul dreptei. Cine eşti, Iohannis? În ce crezi? În ce ai făcut până acum două luni sau în ce vrei să ne laşi să înţelegem că vei face?”, a spus Băsescu, despre Iohannis.

În plus, şeful statului a ţinut să menţioneze că, pentru el, Klaus Iohannis nu este doar primarul Sibiului.

"El a fost utilizat ca instrument, de Voiculescu, Crin Antonescu, Geoană şi pe urmă Ponta l-a înlocuit. A fost un instrument politic, care a venit pe o imagine de bun gospodar, dar mie îmi este neclar acest om şi de asta vă pot spune, că încă mai am legături destule în interiorul PDL-ului, sunt foarte multe organizaţii demobilizate”, a susţinut Băsescu.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Cum a ajuns "doctorul în economie" Darius Vâlcov în fața judecătorilor. "Fără acest pas, nu se finalizează pro…

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Ultimul discurs al lui Trump ca președinte: Mișcarea noastră e abia la început