BOMBĂ/SRI n-a spus, la momentul NUMIRII, că Alina Bica are PROBLEME/Savu l-a PÂRÂT pe Coldea la Antena3

Ceva pute rău şi toată lumea tace! Este mai mult decât evident că lucrurile spuse luni în cadrul Comisiei de Control SRI nu sunt cele raportate oficial de cretinul căcăcios pus de paiaţă în fruntea comisiei.

Este incredibil că marii apărători ai libertăţii cetăţeneşti nu se întreabă ce dracu' mai căuta Udrea prin sediul SRI la şuete cu şefii când despre ea, putem presupune cu mare grad de adevăr, la acel moment se ştia că va fi îmbulinată. Dovadă că lucrurile nu sunt în regulă este gureşenia de care dă dovadă după audieri fostul ofiţer operativ Daniel Savu, actualmente senator. Care s-a cerut la vorbitor peste rând. Atrăgând atenţia. Chiar nu vede nimeni ce mesaj transmite omul ăsta? Să insistăm?

Dealtfel, Daniel Savu, fost ofiţer SRI, a declarat, luni seara, la Antena 3, că serviciul ştia de belele în care intrase Alina Bica la momentul la care ea a ajuns şefa DIICOT. Daniel Savu a precizat că la întîlnirea din Parlament cu şeful interimar SRI, Florian Coldea, acesta din urmă le-a dezvăluit membrilor comisiei acest lucru.

De asemenea, Savu a spus că SRI nu l-a informat pe Traian Băsescu cu privire la Bica.

De ce nu a fost informat şeful statului că urma să pună şef la crima organizată un corupt? Daniel Savu a explicat că Traian Băsescu 'nu era beneficiarul informaţiei' în această situaţie !!! şi că dacă nu a cerut o informare cu privire la Bica, SRI nu i-a dat. Dacă cerea, primea, a mai spus Savu. El a explicat că beneficiarul informaţiei era DNA-ul. Cu alte cuvinte, SRI afla ce făcea Bica, îi da informaţii DNA-ului, dar numai Traian Basescu, cel care semnează decretul numirii sale în funcţie, nu e anunţat de nimeni!!!

Atunci cum de SRI a permis ca Bica să ajungă şefa DIICOT, a fost întrebat din platou Savu? Ca să o înfunde și mai tare și să-i faca dosar beton, a sugerat Daniel Savu. 

Aproape de necrezut că se fac astfel de afirmaţii şi nimeni nu ridică măcar un semn de întrebare...

Să mai adăugăm şi faptul că tot Savu a făcut public faptul că Elena Udrea a fost prezentă în sediul SRI de două ori într-un interval de o lună. 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a put…

4 CULISE / Replica lui Manda care-a făcut-o pe Dăncilă să plângă: „Nu vreți dvs. să vorbiți în engleză?”

5 Primul pas spre fuziune? Un lider PMP, numit secretar general adjunct al guvernului Orban

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel