Către idioţii de la Antena3, care scot pe piaţă înregistrări din ce în ce mai penibile: noi avem înregistrări în care Izaura spune că e gravidă cu Traian Băsescu

Către idioţii de la Antena3, care scot pe piaţă înregistrări din ce în ce mai penibile: noi avem înregistrări în care Izaura spune că e gravidă cu Traian Băsescu

Duminică seara, jegurile de la Antena3 au chemat în studiou pe aşa-zisul psiholog Hanibal Dumitraşcu, despre care ceilalţi psihologi, având în vedere aberaţiile pe care le susţine, cred că are nevoie de consult psihologic, pe slugoiul fripturist, pe care l-au făcut europarlamentar, Mircea Diaconu, şi pe dropia răscrăcărată, confundată cu o mătuşă de caşalot de cei de la ALDE şi arucată, în râs, la comisia de pescuit, Norica Nicolai.

Pe acest fond, înconjurat de limbiştii lui preferaţi, scârcoiacul de Gâdea a prezentat o penibilitate de discuţie consumată între marea intelectuală Izaura şi matematicianul Marian Căpăţână, ambii membri corespondenţi ai Academiei din Drăgăneşti-Olt.

Iată concluziile celor prezenţi după ascultarea casetei

Discuția se referă la înregistrările în care apar Izaura Anghel și Marian Căpățână. Cei doi fac trimitere la "EI". 

"E aiuritor. Nașul se numește filmul genial. Nu s-a schimbat nimic. Mă întreb de ce Dumnezeu nu caută banii. De ce nu aleargă toată lumea după bani. Dacă nu-i găsești, e o minciună, e o farsă. Întreb și eu, de ce nu caută organele statului banii?Acest 'ei' mă sperie cu adevărat, mă ia cu frisoane. Acest ei... mă sperie, din '90 încoace, există un grup de oameni cenușii care fac tot. Mă sperie", a spus europarlamentarul Mircea Diaconu, la Antena 3. 

Psihologul Hanibal Dumitrașcu a completat că "este evident că cenușiul este o structură de neatins, e construită încât să terorizeze, să inducă frica, să ai sentimentul de insecuritate". Psihologul a subliniat că această structură de oameni pe care nu-i vedem, de neatins, care stârnesc frica este rezultatul a zece ani de mandat al unui președinte care a creat "cenușiul". 

Întrebată cine sunt "ei" din înregistrările Bercea-Băsescu, Norica Nicolai a spus: "N-am un răspuns, însă și Izaura și Căpățână îi cunoaște. Îi știe cine sunt ei. Izaura spune: du-te și vorbește cu ei. Teama s-a instalat în România ca modalitate de lucru. Trăim o filosofie a fricii prin implementarea unor sisteme cu care nu suntem obișnuiți. Suntem într-un joc periculos, dar jocul periculos este deschis de ei, care au impus practica inregistrărilor și a scurgerii probelor din dosar în presă, pentru a avea probe incontestabile în instanță. Se prăbușește în mocirlă. Ne-am țiganizat în sensul peiorativ al cuvântului". 

Toate aceste opinii au fost preluate de pe dcnews.ro. Nu sunt inventate. Când citeşti aşa ceva de la doi europarlamentari şi un psiholog se să mai spui?

Îi transmitem dobitocului de Gâdea că noi avem o casetă în care prietena lui, Izaura, se laudă că e gravidă cu Traian Băsescu....

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!