Cioloș i-a dat bani lui Iohannis să hrănească MÂȚA NEAGRĂ de la Cotroceni!

Cioloș i-a dat bani lui Iohannis să hrănească MÂȚA NEAGRĂ de la Cotroceni!

Dacian Cioloș a fost darnic cu Klaus Iohannis, în bugetul pentru anul 2016. Șeful statului a primit mult mai mulți bani pentru anul viitor. Comparativ cu anul 2014, când la Cotroceni era Traian Băsescu, bugetul Administrației Prezidențiale este mult mai mare. Cu peste 150 la sută este mai mare bugetul Președintelui, în 2016 față de 2014.

Guvernul României a alocat pentru Președinție mai mulți bani cu destinații precise. Astfel, Klaus Iohannis va beneficia de mașini noi, pentru că s-a acordat o finanțare substanțială în acest scop. Bugetul Președinției conține însă și prevederi mai insolite. Un asfel de capitol ne indică faptul că șeful statului crește niște animale la Palatul Cotroceni, animale care în 2016 vor consuma hrană în valoare de 5.000 de lei. 

Ce nu știu cei care se miră. Pisicuța neagră și mai mulți câini

Puțină lume știe că după ce s-a instalat Klaus Iohannis la Cotroceni ca preşedinte, la Palat şi-a făcut apariţia o pisicuţă pufoasă, neagră şi jucăuşă, care a devenit deja adevăratul stăpân al Administraţiei Prezidenţiale. Surse din Palat spun că are de partea sa, în afară de dragostea lui Iohannis pentru pisici și de grija personalului feminin. Pe lângă mâța neagră, care n-are încă un nume, în curtea palatului mai trăiesc și câțiva câini, moșteniți de la Băsescu.

Ficusul, iubitor de pisici

Și, și mai puțină lume știe că  preşedintelui îi plac mâţele. Şeful statului are acasă, la Sibiu, nu mai puţin de 6 pisici. Anul trecut, în timpul campaniei electorale, staff-ul său l-a rugat insistent să facă publică măcar o fotografie cu mâţele, pentru a-si arăta latura umană pe care nu o lăsa să se vadă, însă Iohannis i-a refuzat categoric pe apropiaţii săi, scrie BN24.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Conspirația tăcerii / Cine este femeia care a accidentat mortal două fete în București și a fost lăsată în liber…

2 Așa o fi?

3 Farmacist-șef al Spitalului Universitar CF Cluj: „SARS-CoV-2 a fost creat în Danemarca de către Institutul Pas…

4 Cristian Diaconescu va fi, cel mai probabil, președintele PMP. Se pregătește fuziunea cu PNL

5 ULTIMA ORĂ Șeful serviciului secret al MAI din Suceava, săltat de procurorii DNA