CRISTOIU, despre "raportările propagandistice" ale INS: Nu am avut nicio reacție de la IOHANNIS

Ion Cristoiu a comentat, joi seară, la Realitatea TV, chestiunea recesiunii şi a raportărilor propagandistice ale INS pe această temă, observând că liderul Opoziţiei şi candidatul la preşedinţie, Klaus Iohannis, nu a avut nimic de spus.

"Atunci erau aceste raportări ca si astăzi, propagandistice, si ele se întemeiau ca o iluzie, pe care Nicolae Ceausescu a platit-o la Târgoviște. Imaginea poate să întețină realitatea. Cu ajutorul propanagadei poți să creezi o impresie care să dureze câteva luni. Nu am crezut nici în teoria lui Traian Băsescu și nici a lui Emil Boc că guvernarea PDL s-a prăbușit pentru că s-au dus campanii împotriva acestui regim, nu cred nici în teoria că o campanie în întreagă presă înseamnă că vei avea o imagine bună, înseamnă că nu te prăbușești. Presa poate să țină o imagine dacă o cumperi. Acest semnal că economia României a intrat în recesiune este deja prima lovitură dată imaginii întreținută de propaganda PSD-istă cum că până acum că totul este frumos", a spus Cristoiu.

"Eu schimbarea din decembrie de anul acesta o privesc cu neliniște pentru că nu cred în tăria unor instituții românești conduse de români. Dacă președinția aparține unei altor formațiuni politice poate că nu vom asista la pesedizarea instituțiilor. Pe mine nu mă interesează daca Klaus Iohannis câștigă sa nu câștigă alegerile, pe mine mă intereseaza dacă până la prezidențiale, candidatul opoziției este omul care mă reprezintă pe mine în democrație. Dacă Iohannis nu-și intră rapid în rol, apropo de azi, să intervină. Candidatul opoziției trebuie să fie liderul opoziției. Vocea candidatului la președinție a principalului partid de opoziție trebuie să fie puternică. Noi nici astăzi nu am avut nicio reacție la această porcărie făcută de statistică.", a spus Ion Cristoiu, în direct la Jocuri de Putere de la REALITATEA TV.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

2 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

3 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

4 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

5 Planul din Kiseleff pentru moțiunea de cenzură: care sunt mizele pentru PSD și cum arată calcule pe voturi / Cel…