CUTREMUR/Cioloș, CINE EȘTI? Guvernul Noului SISTEM? Detalii INCENDIARE

CUTREMUR/Cioloș, CINE EȘTI? Guvernul Noului SISTEM? Detalii INCENDIARE

Risc Seismic

Guvernul Noului SISTEM? Politicul și Noul Sistem împart frățește puterea în România, noutatea fiind adusă de faptul că, pentru prima dată în perioada post-1989, SISTEMUL îşi face intrarea pe ușa din față în scena politicii româneşti. El “muşcă” mai bine de jumătate din guvernul Cioloş, dinamica politică devenind secundară în jocurile de putere din România anului 2015. Cine crede că în cazul de mai jos avem de-a face cu un caz de nepotism se înșeală amarnic. Nu, oameni buni, este un caz clasic de acțiune mafiotă, în care unii au dat iar alții, cu influență pe lângă decidenții politici, au luat!

''Tehnocratul'' Victor Grigorescu, ministrul Energiei propus de Dacian Cioloș, este prezentat drept un profesionist desăvârșit, aruncat în lupta cu unul dintre cele mai complicate și malefice structuri care au căpușat, de-a lungul timpului, România. Dar aflăm cu stupoare că noul ministru este fiul lui Andrei Grigorescu, fost secretar de stat la ministerul Industriilor în vremea lui Dan  Ioan Popescu.

Acest Grigorescu este un deschizător de drumuri, mai precis tatăl băieților deștepți din Energie. Victoraș a fost angajat de „papa” în minister, ulterior trimis la Bruxelles și readus în branșă în mandatul lui Sereș. A fost preluat de Răzvan Nicolescu ca o moștenire prețioasă, posibil zălog al afacerilor din Energie. PSD l-a asumat și l-a pus șef la Electrica pe față.

Andrei Grigorescu este mâna dreaptă a celebrului Dan Ioan Popescu, în vremea când se liberaliza piața de Energie.

Cine este, în acte, Victor Vlad Grigorescu, propus pentru Energie

Propunerea pentru funcţia de ministru al Energiei este Victor Grigorescu (39 ani), actual membru în Consiliul de Administraţie al Elctrica, funcţie pe care o ocupă de circa un an.

 A fost numit administrator la Electrica din poziţia de consilier al fostului ministru delegat pentru Energie Răzvan Nicolescu. În perioada 2007-2011, a ocupat poziţia de secretar II în cadrul reprezentanţei Permanente a României pe lângă UE, secţia comercială, cu responsabilităţi în domeniul politicii comerciale comune a UE.

De asemenea, a fost expert în cadrul Ministerul Economiei şi Comerţului, în timpul mandatului lui Codruţ Şereş.

Victor Vlad Grigorescu este şi blogger Adevărul.

Absolvent al Facultăţii de Drept

Până să ajungă consilier al fostului ministru Răzvan Nicolescu, timp de doi ani a fost director la AG Industrial Consult, societate specializată în consultanţă în domeniul politicilor publice. Din această postură a consiliat clienţi din domniul privat, abordând, între altele, dosare din aria Politicii Agricole Comune a UE sau a Directivei REACH, se arată în CV-ul său. Este absolvent al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Drept.

NR. Articolul de față este doar începutul. Sunt surse care spun că unul dintre cele mai toxice personaje infiltrate de SISTEM în preajma președintelui, Dan Mihalache, a negociat ca piețarii, pe tarabă, în ultimele două luni, numiri în ceea ce urma să devină actualul guvern Cioloș.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka