CUTREMUR/Incendiul de la Club Colectiv: CRIMĂ cu PREMEDITARE?

CUTREMUR/Incendiul de la Club Colectiv: CRIMĂ cu PREMEDITARE?

Risc Seismic

Incendiul din 30 octombrie 2015 de la Clubul Colectiv capătă noi valenţe în urma noilor dezvăluiri publice, care prefigurează faptul că nu a fost un accident tragic şi nefericit, ci un atentat lugubru pus la cale de o mână criminală. Moartea tinerilor nevinovaţi din Clubul Colectiv a fost pretextul lui Iohannis pentru a se impune „guvernul meu” peste cadavre.

Chiar a doua zi de la tragedie am scris un editorial, care a fost foarte criticat de presa mainstream şi pe Facebook, despre incendiul suspect de la Clubul Colectiv, care i-am dat o conotaţie metafizică: De ce trebuie interzis Halloween-ul! Invocarea forțelor malefice cauza metafizică a morții tinerilor din club Colectiv. Evident că cineva s-a folosit de sărbătoarea de Halloween şi de faptul că era vineri seara, când muzeinii cheamă la rugăciune, pentru a se întâmpla o tragedie.

Să nu uităm că peste două săptămână, tot într-o vineri seara, tot la un club şi tot la un concert rock au avut loc atentatele islamiste de la sala Bataclan şi din Paris. Nu cred în coincidenţe, că cele două incidente de la Club Colectiv şi sala Bataclan, nu au nimic în comun.

Tot mai mult ies la iveală informaţii că şi la Bucureşti ar fi avut loc de fapt un atentat, nu un accident. Rezultatele expertizei Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă de la Petroșani privind incendiul de la Clubul Colectiv se lasă aşteptate, lucru care a dus la îngrijorarea fostului preşedinte Traian Băsescu: “Dacă mă îngrijorează ceva este întârzierea expertizei făcute la Petroșani. Ceva nu se leagă. Întârzierea în prezentarea rezultatelor expertizei…nu este în regulă. Probabil rezultatele experimentale nu duc la toate concluziile acreditate până acum, nu neapărat la viteza de propagare a incendiului, ci la substanțele care au rezultat din acest incendiu…Au murit 63 de oameni, avem o expertiză care a început acum o lună și totuși se tergiversează un raport final.”

Mai mult, ca din întâmplare, un colonel STS e înregistrat de către DNA vorbind despre Clubul Colectiv într-un caz flagrant de corupţie şi luare de mită, circa 30.000 euro, şi arestat. Ciudat că se dă publicităţii o stenogramă cu discuţiile telefonice şi ambientale ale colonelului STS Ştefan Enache şi înregistrate de DNA, în care se vorbeşte şi de incendiul de la Club Colectiv ca despre un atentat pus la cale cu o bombă şi cu substanţe interzise. Înregistrările DNA nu au nicio legătură cu actul de corupţie, ci sunt oferite pe surse către presă privind declaraţiile colonelului STS despre existenţa unui atentat la Club Colectiv în vinerea neagră. Cred că DNA a dat publicităţii înregistrările colonelului Enache, care nu au nicio legătură cu actul flagrant de corupţie, nu din întâmplare, ci de îi pregăti psihologic pe români înaintea publicării raportului final al institutului de extpertiză de la Petroşani, că la Clubul Colectiv a avut loc un atentat, nu un accident, pus la cale de o mână criminală.

Artistul Florin Chilian îl consideră pe preşedintele Klaus Iohannis vinovat de incendiul de la Clubul Colectiv, care s-a folosit de pretextul dramei pentru a îşi impune „guvernul meu” pe cadavrele tinerilor. E suspectă graba organizării manifestărilor tinerilor pe Facebook împotriva guvernului, cu atât mai mult cu cât exista un grafic prealabil al protestelor pus la cale de serviciile secrete, conform dezvăluirilor publicaţiei Cotidianul.

Azi nu iese nimeni în stradă că parlamentarii şi-au votat pensii speciale, atât lor, cât şi primarilor, iar Klaus Iohannis petrece pe banii statului mai mult prin ţări exotice decât în ţară. În curând se va afla adevărul gol goluţ despre vinerea neagră de Halloween de la Clubul Colectiv din Bucureşti şi de ce a trebuit să moară tineri nevinovaţi, pentru ca unii să facă aranjamente politice pe spatele unei tragedii cumplite. Graba cu care a fost îndreptată furia oamenilor împotriva Bisericii mi se pare o manipulare ordinară pentru distragerea atenţiei opiniei publice de la adevăraţii vinovaţi de tragedia Colectiv. Tot mai mult cred că la Clubul Colectiv a avut loc o crimă cu premeditare!

Ionuț Țene



Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina