CUTREMUR/Pe 29 septembrie, Traian Băsescu s-a întâlnit cu Udrea și Andronic. Pe 6 octombrie Antena3 a prezentat imaginile. Pe 7 octombrie, DNA a DESCINS la Cancan. Ce POTRIVEALĂ!

CUTREMUR/Pe 29 septembrie, Traian Băsescu s-a întâlnit cu Udrea și Andronic. Pe 6 octombrie Antena3 a prezentat imaginile. Pe 7 octombrie, DNA a DESCINS la Cancan. Ce POTRIVEALĂ!

Risc Seismic

Pe data de 6 octombrie, Antena3, prin haznelul de Gâdea, a prezentat niște poze cu o întâlnire dintre Băsescu, Udrea și Dan Andronic. Bine, hazneii, ca s-o îngroașe și primind pozele servite, fără explicații, neștiind cine este în poză, au spus că e Cocoș, nu Andronic. Andronic, ca să îngroape în derizoriu treaba, sau pentru că așa primise ordin, după două zile de tăcere a spus că el este cel care nu se vede din poze. Și a spus că întâlnirea a avut loc pe 29 septembrie.

Pe 7 octombrie, regulamentar, la 6 dimineața, procurorii DNA au descins la sediul Cancan și la niște avocați. Cancan, ce să vezi, fiind tocmai fostul trust de presă de filaj și șantaj al lui Bogdan Buzăianu. Cel implicat în șpăguirea Udrei. Toate sursele spun că de la Cancan s-au ridicat cele mai grele probe în noul dosar care o vizează pe Udrea.

Vom afla oare vreodată ce au vorbit Băsescu, Udrea și Andronic? Sau cum au ajuns pozele cu pricina la Antena3 cu o seară înainte de razia DNA la Cancan, oficină despre care se spune tot mai insistent că a făcut celebrele poze de la Paris? 

Cine a dat aceste semne și cui?

Rămâneți pe Comisarul.ro, urmează amănunte și mai picante. Războiul SIE/SRI se desfășoară sub ochii noștri...

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...