CUTREMUR/Pe 29 septembrie, Traian Băsescu s-a întâlnit cu Udrea și Andronic. Pe 6 octombrie Antena3 a prezentat imaginile. Pe 7 octombrie, DNA a DESCINS la Cancan. Ce POTRIVEALĂ!

CUTREMUR/Pe 29 septembrie, Traian Băsescu s-a întâlnit cu Udrea și Andronic. Pe 6 octombrie Antena3 a prezentat imaginile. Pe 7 octombrie, DNA a DESCINS la Cancan. Ce POTRIVEALĂ!

Pe data de 6 octombrie, Antena3, prin haznelul de Gâdea, a prezentat niște poze cu o întâlnire dintre Băsescu, Udrea și Dan Andronic. Bine, hazneii, ca s-o îngroașe și primind pozele servite, fără explicații, neștiind cine este în poză, au spus că e Cocoș, nu Andronic. Andronic, ca să îngroape în derizoriu treaba, sau pentru că așa primise ordin, după două zile de tăcere a spus că el este cel care nu se vede din poze. Și a spus că întâlnirea a avut loc pe 29 septembrie.

Pe 7 octombrie, regulamentar, la 6 dimineața, procurorii DNA au descins la sediul Cancan și la niște avocați. Cancan, ce să vezi, fiind tocmai fostul trust de presă de filaj și șantaj al lui Bogdan Buzăianu. Cel implicat în șpăguirea Udrei. Toate sursele spun că de la Cancan s-au ridicat cele mai grele probe în noul dosar care o vizează pe Udrea.

Vom afla oare vreodată ce au vorbit Băsescu, Udrea și Andronic? Sau cum au ajuns pozele cu pricina la Antena3 cu o seară înainte de razia DNA la Cancan, oficină despre care se spune tot mai insistent că a făcut celebrele poze de la Paris? 

Cine a dat aceste semne și cui?

Rămâneți pe Comisarul.ro, urmează amănunte și mai picante. Războiul SIE/SRI se desfășoară sub ochii noștri...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

2 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

3 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

4 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

5 Apar dovezile / „Tiranul Rafila o oprit camionul o urcat sus o luat pistolul şi o dat cu ţeava în cap şi la tat…