CUTREMUR2/Lotul PSD/50 DE MINIŞTRI şi PARLAMENTARI sunt anchetaţi la DNA

CUTREMUR2/Lotul PSD/50 DE MINIŞTRI şi PARLAMENTARI sunt anchetaţi la DNA

Risc Seismic

Noi v-am spus că vine CUTREMURUL...

Comisarul.ro a anunţat încă de la apariţie că România va fi şocată de marile cazuri de corupţie care vor fi scoase la iveală. Iar arestarea Elenei Udrea va rămâne doar ca un episod despre care se va povesti în lungul film al decorticării primului strat de jegoşenie de pe trupul acestei ţări. Pentru că, puţină lume observă, în paralel cu VEDETELE, zilnic, aproape din toate domeniile şi toate judeţele, procurorii raşchetează în linişte la stratul 2. Cel mai consistent şi cel mai periculos. Pentru că sunt foarte mulţi. Obişnuiţi să nu fie deranjaţi, aşa cum au fost, în ultimii 20 de ani, predecesorii lor. În mod normal, tot ce este primar de municipiu, preşedinte de consiliu judeţean, director de deconcentrată şi angajat la nivel guvernamental, şi care are o vechime mai mare de doi ani în funcţie, ar trebui să se predea de bunăvoie la DNA. Cu mici, foarte mici, excepţii. Şi să-şi negocieze condiţiile. Ăsta este nivelul la care s-a ajuns. Iar sumele de bani despre care se va vorbi în curând vor face din ce se vehiculează acum pe la televizor mizilicuri. Ceea ce ne scârbeşte pe noi, şi cu asta încheiem paranteza, este gradul de josnicie la care a ajuns specia umană. Ne-a venit să vomităm când l-am văzut pe Vosganian jurând şi blestemând, clamându-şi, javra, nevinovăţia. Îi spunem doar o denumire: Honsel.

Ăştia au fost nişte nemţi care au venit în 2007 cu o sută de milioane de euro să facă o fabrică de chiuloase pentru fabrica Ford de la Craiova. Au plecat după doi ani încercând zadarnic să obţină ajutorul de stat pentru investiţie fără să dea şpagă. 5 milioane le-a cerut Vosganian. Tăriceanu, alt nenorocit, a semnat actele în ultima lui zi de prim-ministru. Nemţii plecaseră deja, de două luni. Nu mai vorbim despre cheltuielile pe care le-au făcut cu cei 150 de muncitori pe care îi şcoleau deja în Germania... Dacă vreţi mai multe amănunte, luaţi netul la puricat.

Aşadar, urmează Operaţiunea CUTREMURUL2. Cu cel mai mare lot de reţinuţi şi arestaţi din istoria DNA. Cade, în sfârşit, şi Liviu Dragnea. Dar şi Dan Şova şi Radu Mazăre. Şi Dobitocul va ajunge la TUBULATURĂ. Va fi măcel. Iar dacă Viorel Hrebenciuc şi-ar iubi într-adevăr ţara, aşa cum bravează, PSD AR UMPLE SINGUR O PUŞCĂRIE. Garantăm.

Nu uitaţi, oameni buni, că la Loteria-INTRALOT, încă nu s-a umblat. Sunt sume fabuloase. Iar EADS, prietenul lui Năstase, n-a fost detonat...

Şi încă un amănunt. Să aveţi încredere în femeia asta de la DNA. Elena Udrea a spus despre ea, în tâmpenia ei, în prima ieşire după chemarea la DNA, nişte minciuni sfruntate. Pe care, dându-şi seama că a încurcat borcanele, nu le-a mai repetat. Adevărul este cu totul şi cu totul altul. Se va vedea.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…