Daciana Sârbu este PRIETENĂ INTIMĂ cu Roxana Vâlcov, sora fostului ministru ANCHETAT de DNA

Daciana Sârbu este PRIETENĂ INTIMĂ cu Roxana Vâlcov, sora fostului ministru ANCHETAT de DNA

Încurcate sunt ițele adevărului când vine vorba despre Clanul Sârbu-Ponta! Pe fondul uriașului scandal de corupție în care este implicat fostul ministru al Finanțelor apar noi date care te fac să te închini. Și te fac să te întrebi pe ce căi a ajuns unul care se afla în vizorul procurorilor anticorupție în funcția de ministru. Mai mult, din această postură a fost și membru al CSAT!

Surse din anturajul familiei Vâlcov spun că soția primului-ministru, europarlamentarul Daciana Sârbu, este prietenă intimă cu sora senatorului anchetat de DNA Darius Vâlcov. Cele două s-au cunoscut prin intermediul Laviniei Șandru pe vremea când cele două erau europarlamentari ai României. Dar și pe vremea când sora fostului ministru locuia și lucra ca medic la o clinică din Franța, la Strasbourg.

Lavinia Șandru a și născut la Strasbourg singurul copil al cuplului Vâlcov-Șandru.

Iar Daciana Sârbu, în 2008, a fost și ea clientă a aceleiași clinici unde a născut Lavinia Șandru. Chiar a locuit o perioadă la Roxana Vâlcov.

Dealtfel, în anturajul familiei Vâlcov se știe de fapt că Daciana a născut în Franța și nu la București. Așa cum s-a anunțat oficial pe 25 martie 2008. Noi nu băgăm mâna în foc pentru acest amănunt. Având însă în vedere că anunțul a fost făcut la vremea respectivă de Victor Ponta este posibil orice...

Atât în interiorul PSD cât și în cercurile din Senat s-a vorbit destul de insistent de sprijinul evident primit de Darius Vâlcov din partea lui Ilie Sârbu atât atunci când a fost vorba despre ocuparea unei funcții importante în Senat dar și când a fost desemnat și apoi numit în funcțiile de ministru.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”