DEZVĂLUIRI/Anca Boagiu l-a făcut LIBIDINOS AGRAMAT pe BIJBOACĂ

DEZVĂLUIRI/Anca Boagiu l-a făcut LIBIDINOS AGRAMAT pe BIJBOACĂ

 Anca Boagiu a fost atât de nervoasă pe Teodor Atanasiu-Bijboacă încât, atunci când acesta a încercat să dea o replică la începutul discuțiilor de luni dimineață, pe marginea înregistrărilor despre fraierii din fostul PDL, l-a repezit și i-a zis, cităm: Tu să taci, bă, libidinos agramat!

Așa că, în ședința de ieri dimineaţă, pe care conducerea restrânsă a liberalilor a avut-o, lucrurile au stat mult mai rău decât au lăsat să se creadă liderii care au ieşit ulterior să dea declaraţii.

 Potrivit stenogramelor din şedinţă, difuzate de România TV,  omul doi din PNL, Marian Petrache, le-a reproșat celor din vechiul PDL că ”nu vin cu lunile la ședințe, iar acum au venit cu toții în haită”.

Noua serie de stenograme care se presupune că ar fi din şedinţa de luni dimineaţă, abundă de înjurături şi jigniri.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, le-a reproşat democrat liberalilor de ce nu au vrut să facă majoritate la Senat și mărturisește că sunt nemulțumiri peste tot în teritoriu, iar Atanasiu subliniază că discuția a fost ”scursă” de ”cineva nemulțumit de la PNL” care apoi i-a dat-o lui Ioan Oltean, relatează RTV.

De asemenea, în cadrul întâlnirii de ieri, Cezar Preda i-a cerut lui Atanasiu să facă un pas înapoi: ”Cred că dl. Atanasiu ar trebui să facă pasul înapoi. Ar fi și un semnal pentru toți cei din teritoriu care s-ar gândi să mai facă așa ceva.”

Vă prezentăm mai jos schimbul de replici dintre mai marii PNL:

Alina Gorghiu (copreşedinte PNL): Este regretabil ce s-a întâmplat, îmi cer scuze în numele lui Teo Atanasiu. Nu cred însă că este bine să iasă Teo şi să vă ceară public scuze, pentru că ar confirma nişte discuţii private.

 Teodor Atanasiu (prim-vicepreşedinte): Nu am de ce să-mi cer scuze, ce contează ce spun eu într-un spaţiu privat?! Eu am vorbit o oră şi jumătate şi în presă a apărut doau un minut. Mi se pare mai interesant să aflăm cine a dat înregistrarea presei.

De la voi a fost, a dat-o cineva nemulţumit de la noi lui Nelu Oltean şi el a dat-o presei. Ştim cu toţii cine controlează site-ul pe care a apărut.

Cezar Preda (vicepreşedinte): Cred că dl. Atanasiu ar trebui să facă pasul înapoi. Ar fi şi un semnal pentru toţi cei din teritoriu care s-ar gândi să mai facă aşa ceva.

Alina Gorghiu: Vasile, sincer, sunt nemulţumiri peste tot! Problemele de care a vorbit Teo sunt absolut reale. Spre exemplu, de ce nu vreţi voi să facem majoritate la Senat?

Vasile Blaga (copreşedinte PNL): Adică ce ar trebui să fac eu? Voi ce aţi făcut?

Alina Gorghiu: Noi am adus oameni, facem negocieri cu alţii în continuare, să vină la noi.

 Vasile Blaga: Negocierile sunt una, să vină oamenii propriu-zis e altceva. În plus, a venit vreun om de la PNL fără să discut şi eu cu el înainte?!

Marian Petrache (secretar general PNL): Colaborarea dintre noi e la pământ. Voi nu daţi cu lunile pe la şedinţele de partid, iar acum aţi venit toţi, în haită.

Duminică, presa a difuzat o înregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea într-o ședință a vechiului PNL, la Bistrița, despre faptul că membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia că o să aibă prim-ministru, prin Cătălin Predoiu, dar că nu îl vor avea. Atanasiu ar mai fi spus că cei din garda PDL ''o să dispară rând pe rând'', pentru că nu ar mai fi nevoie de ei.

Bijboaca lui Atanasiu

Poate că v-ați întrebat de ce noi îi spunem Bijboacă lui Atanasiu. Pentru că așa a fost poreclit el în PNL. Însă, ca și la faza cu TUBULATURA, lansată tot de noi, șmecherii care se pupă în bot cu cei care-i plătesc la negru, adică unii așa-ziși ziariști, au preluat formula Beciul Domnesc. Acum, pentru Atanasiu folosesc apelativul Tase...

La inceputul lui septembrie 2005, ministrul Teodor Atanasiu a redevenit, pentru scurta vreme, burlac. Dupa 20 de ani de casnicie, dar si dupa moda divorturilor in masa, lansata de Tariceanu, Teodor Atanasiu a divortat de sotia sa, Maria, pentru a se casatori cu Laura-Maria Bijboacă.

Nascuta in 28 iunie 1980, deci mai tanara cu aproape doua decenii decat Maria Atanasiu, Bijboaca i-a sucit mintile lui Teo in preajma campaniei electorale din 2004. Profesia de baza a noii sotii este aceea de traducatoare de limba engleza si franceza, ea fiind prezenta, cu aceasta preocupare, si pe o lista mai veche a Consiliului Judetean Alba.

In iunie 2003, Laura Bijboacă a ocupat unul dintre cele doua posturi din cadrul Antenei Ansamblul Regiunilor Europei (ARE), un birou nou-infiintat in sediul CJ Alba. Ulterior, in septembrie acelasi an, Laura a plecat, pentru doua saptamani, la sediul Secretariatului General al ARE de la Strasbourg, pentru un scurt stagiu de pregatire.

Se pare ca viitoarea sotie i-a fost utila acestuia in calitatea ei de traducatoare de limba engleza, o limba greu de priceput pentru seful de atunci al Consiliului Judetean Alba sau ministrul de astazi al apararii.

Cert este ca, la sfarsitul lui octombrie 2004, deci in plina campanie electorala, Teodor Atanasiu, in calitatea lui de membru supleant al Antenei ARE, s-a deplasat la Berna, in Elvetia, pentru a participa la o sedinta a Biroului ARE. Ca insotitor in aceasta deplasare, Teodor Atanasiu a cooptat-o pe tanara Laura Bijboacă, angajata a biroului ARE de la Alba Iulia.

In 2005, dupa ce Atanasiu a devenit ministru al apararii, a luat-o la Bucuresti si pe domnisoara Bijboacă, pe care a plasat-o intr-o functie de consilier pe probleme de imagine. Presa a descoperit si dezvaluit rapid legatura extraconjugala a ministrului, si divortul de fosta sotie a fost consemnat oficial pe 1 septembrie 2005.

La doua luni dupa divort, Teodor Atanasiu s-a recasatorit cu tanara Laura Bijboaca. Nunta ministrului a fost consumata la Cercul Militar National, iar nasi au fost patronii companiei RAI Asigurari, Doina si Dan Tudor. Fosta traducatoare din Alba Iulia a cunoscut rapid, si pe plan profesional, o ascensiune in pas cu moda liberalismului romanesc.

Astfel, ea a fost brusc cea mai nimerita dintre romance sa ocupe o functie de consilier la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul din cadrul Guvernului Romaniei, iar, azi, Laura-Maria Atanasiu figureaza cu demnitate printre consilierii de la cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

Laura a fost propulsata rapid si in fruntea unei organizatii de femei a PNL, ministrul Atanasiu convingandu-i pe liberali ca fosta domnisoara Bijboacă e un strateg de frunte.

Astfel, pe 25 martie 2006, nevasta lui Atanasiu a fost aleasa vicepresedinte al Organizatiei Judetene de Femei (OJFL) a PNL Alba. Cu acea ocazie, unul dintre invitati, Ludovic Orban, a facut celebra declaratie politica conform careia femeile liberale nu trebuie sa treaca prin patul vreunui sef pentru a obtine o functie publica.

Pentru Laura Atanasiu, fosta Bijboacă, declaratia lui Orban a venit insa prea tarziu, seful fiindu-i deja sot cu acte in regula.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?