DEZVĂLUIRI/Chiar e ÎNTÂMPLARE?

DEZVĂLUIRI/Chiar e ÎNTÂMPLARE?

O înregistrare audio, dar probabil că există și o filmare integrală  care se află deja în posesia liderilor PDL, a fost difuzată de un site de știri online. Despre care, spun cunoscătorii, ar fi fost ,,virusat'' de niște servicii. Proprietarul acestui site a rămas, după lungi și penibile lupte cu foștii asociați, nimeni altul decât reporterul Antenei 3 de la Parlament, Iosif Buble.

Știți, băiatul ăla căruia i-a zis, așa, dând din cap a dojană, șeful STS: Ioșca, Ioșca... . Același băiat căruia i s-a dat o emisiune de dimineață, sâmbăta și duminica, la Antena3, un fel de talk-show, o perioadă. Și care s-a întrerupt când s-a aflat că băiatul începuse să facă o adevărată afacere din această emisiune. Prietenii știu despre ce vorbim... 

Însă aceste aspecte sunt mai puțin importante. Știrea este că la site-ul soțului deputatei liberale Diana Tușa s-a dat o înregistrare care va dinamita Marele PNL. Pentru că Ioșca este soțul unei deputate cu mare influență, ce interesant, la Sectorul1. Același sector unde, pe panourile publicitare închiriate de ROMPREST, firmă care avea contract cu Primăria Sectorului1, se făcea reclamă la site-ul respectiv. La greu. Probabil că pe un contract tip barter.

Să mai amintim că toate șopârlele care bagă râcă în marele PNL sunt scurse din sac tot de aici? Vai de capul lor de foști pedeliști!

 Stenograma integrală a discuţiei de la Bistriţa:

Teodor Atanasiu:

"Noi făra PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept chiar dacă în Bistrița e puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul (râsete), în care să funcționăm.

Gândiți-vă că avem 28 de județe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obține. Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă primul ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!

-Cu toate că nu prea e corect! (spune cineva din sală) Nu e corect deloc, dar n-am nicio reținere. Nu-i corect, dar dacă mâine ai prim-ministrul poți face ce vrei și ai tot.

 Deci partidul ăsta va fi al vostru, nu al lor. Sa fie foarte clar! A fost și va fi al nostru.

Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i  cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu.…Îmi fac un bine dacă pleacă…Nu o sa plece, nu-s proști. O sa conviețuim cu ei. Liderii lor o să dispară rând pe rând!
Dacă faci o comparație și o să-i vedem mâine pe Alina și cu Vasile oriunde lumea e ușor să aleagă între cei doi pe cine să aleagă. Dacă întrebi ce partid s-a reformat și care nu, și te uiți la președinți, iar e ușor să-ți dai seama cine, și așa mai departe...Deci una peste alta am făcut un compromis care să ne fie favorabil nouă. Și ne-a fost până acum. Acum e tras un pic și înapoi. De ce? Acum trebuie să îi dau ceva și PDL-ului...

 Deci Blaga știe o grămadă de lucruri din campania lui Băsescu, din campania celalaltă...Îi e frică că dacă ajunge pe post, în poziție de top, ne ține foarte vulnerabili și atunci preferă să zică că da, că ba. Că nu zice nu...

Până la ora asta eu cu colegii mei am adus 15 parlamentari, iar el a adus zero. Credeți că un om care vrea să ajungă acolo și cu influența pe care o are Blaga, nu e în stare să aducă un senator?''

 Alina Gorghiu: Pe mine mă interesează, în principal să am eu, fostul PNL puternic aici. Nu știu dacă iute... Nu trebuie să vă spun în cuvinte. Sper să înțelegeți care e mesajul meu. Sunt sigură că vi l-au spus și colegii mei. Voi trebuie să fiți puternici, candidații din fostul PNL vreau să fie și așa mai departe. Da?


Record audio or upload mp3 >>


Citește și:

populare
astăzi

1 Ați văzut ce frumos s-a întors cheița după faza cu „Ciolacu e tătic”?

2 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

3 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

4 Dedesubturile unui scandal politico-matrimonial de mahala

5 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”