Diaspora mai APASĂ o dată pe BUTON: SCHIMBARE până la CAPĂT!

Diaspora mai APASĂ o dată pe BUTON: SCHIMBARE până la CAPĂT!

Comisarul.ro a anunțat încă de acum 3 săptămâni, în exclusivitate, că Serviciile secrete sunt în alertă maximă. La fel și oficinele străine cu care acestea colaborează. Că în pântecul României mocnește un vuiet care va exploda în curând. Și care va arunca în aer actualul guvern dar și parlamentul. Toate rapoartele vorbesc despre proteste masive care se vor anclanșa la nivelul întregii țări.

Sursele noastre vorbesc despre o mobilizare asemănătoare cu cea dintre cele două tururi de scrutin din noiembrie anul trecut. Când factorul decisiv au fost milioanele de români plecați să-și facă un viitor în viață în afara granițelor. Ei și-au convins părinții, frații, rudele și prietenii din țară să voteze anti-Ponta. Fenomenul pare să se repete. Și în Franța, și în Germania, și la ultima vizită, în Italia, președintele Iohannis a fost întrebat dacă are nevoie de ajutor. Pentru că gradul de încredere în Iohannis în rândurile Diasporei este enorm.

Ponta, cel vizat de proteste, este pus în gardă. Tocmai de aceea a luat, în regim de urgență măsurile populiste, cu efecte asupra românilor cu venituri modeste. Ca mai mereu, aparatul de propagandă al PSD va fi pus în funcțiune. Cu temele arhi-cunoscute: vânduții, frica de destabilizare, dezbinarea societății. Deja Ponta a atacat preventiv câțiva jurnaliști care activează online făcându-i acoperiți. Despre B1, care s-a predat acum pe față, așa cum noi am anunțat încă de acum un an pentru că știam dedesubturile înțelegerii, pisicul de Ponta nu mai miaună nimic. Mai mult, folosește postul în rol de măciucă anti-capitalistă.

Protestele încep duminică

Piaţa Universităţii din Capitală va fi duminică, între orele 17 – 20, scena unui nou protest anti-guvernamental intitulat sugestiv „Jos Guvernul Ponta!”.

Un protest similar va avea loc duminică şi în Timişoara, în Piaţa Operei, de asemenea în intervalul orar 17-20.

Proteste mai sunt anunţate în Oradea, Deva, Sfântu Gheorghe, Ploieşti, Piteşti, Buzău, Craiova, Constanţa, Galaţi, sub sloganul „JOS GUVERNUL CRIMINAL PONTA! TREZESTE-TE sau PLEACA SI TU, IOHANNIS!”, anunţă epochtimes-romania.com

Organizatorii le cer românilor să-şi imagineze cum ar fi arătat o Românie condusă discreţionar de Victor Ponta şi PSD: „Televiziuni controlate de partid, informaţie cenzurată, legi făcute la telefon pentru baroni, graţierea pe bandă rulantă a marilor condamnaţi care strigă împotrivă DNA. Am fi avut România lui Sebastian Ghiţă, a lui Liviu Dragnea şi a baronilor locali. Control total. Ne-ar fi spus la televizor că e bine. Că e totul roz. Dacă ar fi câştigat, ne-ar fi spus că cei din diaspora au fost nişte golani. Că problemele sunt închipuite.” descriu timişorenii România lui Victor Ponta.

Acuzându-l pe premier că a minţit şi minte în fiecare zi „privind oamenii în ochi şi zâmbind nonşalant”, organizatorii protestelor îi invită pe toţi românii „care îşi vor ţara înapoi” să li se alăture duminică.

Protestele au loc în contextul în care Victor Ponta a celebrat, în urmă cu trei zile, trei ani de la dărâmarea guvernului MRU, prin moţiune de cenzură şi preluarea puterii de către el şi USL.

Redăm invitaţia la protest postată de timişoreni

„Invităm Timişorenii care doresc să îşi ia ţara înapoi.
Tinerii care l-au înfrânt pe Ponta nu au protestat doar contra unui individ, indiferent cât de detestabil este acesta. Au protestat împotriva abuzurilor nesimţite, împotriva călcării în picioare a drepturilor civice, împotriva canaliilor care domină de atâţia ani clasa politică a acestei ţări. În România de azi, liberalismul civic nu mai poate fi amuţit.

Bomba la adresa democraţiei a fost dezamorsată prin vot de românii din diaspora şi de generaţia Facebook, deveniţi eroi peste noapte şi fără să-şi dorească probabil asta. Acolo unde televiziunile de partid dezinformau, iar celelalte se făceau că nu văd, netul, contul de Facebook, pozele, filmele şi smartphone-urile au fost armele românilor care au simţit pericolul la adresa unei libertăţi democratice.

Victor Ponta nu mai are nici puţina credibilitate pe care o mai păstra în plan extern. Cum se va simţi de acum încolo când, pe lângă stigmatul plagiatului, va trebui să poarte în faţa liderilor europeni şi bolovanul unui totalitaritarism de neînţeles în lumea civilizată? Ce le va spune omologilor săi, când îl vor întreba de ce au fost nevoiţi să plătească jandarmi, să aibă circulaţia blocată pe străzi, să audă scandări în capitalele lor?

Victor Ponta a avut un puseu antidemocratic extrem de periculos, demn de Viktor Orban. Imaginaţi-vă cum ar fi arătat o Românie condusă discreţionar de Victor Ponta şi PSD. Televiziuni controlate de partid, informaţie cenzurată, legi făcute la telefon pentru baroni, graţieri pe bandă rulantă a marilor condamnaţi care strigă împotrivă DNA. Am fi avut România lui Sebastian Ghiţă, a lui Liviu Dragnea şi a baronilor locali. Control total. Ne-ar fi spus la televizor că e bine. Că e totul roz. Dacă ar fi câştigat, ne-ar fi spus că cei din diaspora au fost nişte golani. Că problemele sunt închipuite.

Micul Ceauşilă îşi linge astăzi rănile, e pus la colţ. Are cuţitele baronilor în spate, presiunea diasporei şi a tineretului cu Facebook în faţa şi un viitor preşedinte care îi pune agenda sub nas: gata cu legea graţierii şi amnistiei, ţinută la sertar în Parlament, gândiţi legea votului electronic şi prin corespondenţă. Într-un moment de luciditate, Victor Ponta trebuie să realizeze că nu există altă soluţie în afara demisiei.

Liderul PSD se ascunde în spatele voturilor primite – 45,49% şi spune că de asta nu pleacă. Multe dintre cele 45 de procente le-a luat aruncând uriaşe resurse guvernamentale pentru cumpărarea unor largi categorii de electorat, plus cu ceva ajutor de la baronii care au pus osul şi propria libertate la treabă. PSD reprezintă, în realitate, acest procent, nu dl. Ponta personal. PSD are dreptul, legitimitatea şi acum obligaţia să-şi pună un alt premier, care să şteargă cumva imaginea dezastruoasă lăsată de dl. Ponta.

Victor Ponta a plagiat. A copiat şi a crezut că scapă. A desfiinţat comisiile care i-au dat verdict de plagiat. I-a supus la un bombardament de controale pe cei care au îndrăznit să-i spună că diploma lui e furată. A minţit că Înaltă Curte i-a dat verdict de neplagiat.

Victor Ponta a minţit în fiecare zi, privind oamenii în ochi şi zâmbind nonşalant. N-am spus „fă”, am spus „mă”, deşi oricine are urechi poate asculta înregistrarea.

Victor Ponta reprezintă pentru mulţi chintesenţa răului din ultimii 25 de ani. În el s-au adunat tupeul băieţilor care-şi urcă maşinile pe trotuar şi te înjură că nu te dai într-o parte. E simbolul colegilor de şcoală care copiau cu un tupeu fenomenal şi apoi dădeau o bere că au trecut şi de data asta. Este reprezentantul celor care şi-au luat licenţele cumpărând lucrarea cu câteva sute de euro. Este minciuna adusă la rang de adevăr. În fine, Victor Ponta este marele atentator la democraţia şi libertatea ta de cetăţean.

Victor Ponta a făcut istorie în PSD. Ce a pus acest om la cale ca să câştige alegerile ar trebui să determine partidul să-şi schimbe lideri, programe, culori, sigle. În definitiv, este o chestiune de supravieţuire, căci pentru PSD acesta poate fi începutul sfârşitului.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA