DOCUMENT/Iată cine ESTE Mircea Dogaru, SIMBOLUL USL! Recrutat de RUȘI, a devenit CURVA serviciilor SECRETE românești

DOCUMENT/Iată cine ESTE Mircea Dogaru, SIMBOLUL USL! Recrutat de RUȘI, a devenit CURVA serviciilor SECRETE românești

Vă mai aduceți aminte personajul crăcit seară de seară în platourile de la Antena 3 și România TV în timpul ''Revoluției USL''? Pe pensionarul militar Mircea Dogaru, cel care incita zi de zi și seară de seară la revolta oamenilor cinstiți împotriva ''REGIMULUI TOTALITAR Băsescu''? Și cu care liderii USL, Daniel Chițoiu și Victor Ponta au încheiat un protocol scandalos, care a revoltat toți oamenii de bun-simț din această țară? Ei bine, oameni buni, acest individ este un jeg uman, o parașută a serviciilor secrete rusești și românești. Poate că electrocutații care stau seară de seară cu ochii beliți de ură la Antena3 și RTV, VOR CITI ȘI EI ACEST DOCUMENT!

Intr-o notă din data de 4 noiembrie 2004 a serviciilor secrete militare se precizează că Mircea Dogaru, actualul președinte al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă și în Retragere, a fost recrutat in luna mai anului 2000 pentru incadrarea in cadrul Direcției de Siguranță Militară pentru a controla acțiunea de inființare a sindicatelor care urmează să fie organizate în România, după NOIEMBRIE 2004, scrie flux24.ro

Anterior, Dogaru a fost agent al Securității și al SRI, conform documentului. Este unul din primele documente care atestă că Poliția Politică a existat în România și după anul 2000, cu scopul de infiltrare a sindicatelor, lucru care s-a și întâmplat de altfel. Documentul a fost publicat de ziuanews.ro.

Culmea, documentul este datat după intrarea României în NATO, noiembrie 2004, ceea ce pune mari semne de întrebare, mai ales că Mircea Dogaru a apărut în multe acțiuni ca propagandist al Rusiei. 

Mai mult, acțiunea era controlată de Directia de Siguranta Militară, așa cum reiese din document. Din document reiese că Dogaru a fost agent al Securității, mai apoi al SRI, care l-a predat în 1999 serviciului secret al Armatei.

In finalul acelei note se subliniaza ca „In baza datelor din dosarul de agent al acestuia, propunem supunerea spre aprobare sefului DGIA, pentru dirijarea col. Mircea Dogaru in indeplinirea masurilor din Actiunea „SINDICATUL", in scopul realizarii controlului operativ al viitoarelor structuri sindicale care urmeaza a se infiinta in Romania".

Ulterior, prin anul 2010, colonelul in rezerva Mircea Dogaru infiinteaza Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă și în Retragere, structura sindicala unde el este presedinte si la ora actuala.

In aceea nota se precizeaza ca despre col. Mircea Dogaru, sef birou in cadrul Sectiei Contracararea Dezinformarii si Protectiei Imaginii Armatei/ Directia Siguranta Militara, se cunosc o serie de aspecte de interes. Printre aceste se numara faptul ca „In cursul anului 1989, cand activa ca militar in cadrul Centrului de Cercetari de Istorie si Teorie Militara, a fost recrutat de catre fostele organe de securitate ale Directiei a IV-a Contrainformati si dirijat pe langa atasatul militar al fostei Ambasade URSS la Bucuresti (la aceea data), lt.col Serghei Cernomaz". 

Tot in acea nota se mentioneaza ca „In cursul lunii mai a anului 2000, la ordinul sefului D.S.M. (Directia Siguranta Militara), la acea data, gl.bg Nicolescu Gheorghe, au fost initiate demersurile specifice pentru incadrarea col. Mircea Dogaru in cadrul DSM. Pe toata perioada cat a activat in cadrul DSM, col. Mircea Dogaru s-a remarcat in mod deosebit prin informatiile furnizate cu privire la actiuni ostile intreprinse de fostii colegi ai acestuia, cunoscuti sau semnalati cu contacte neoficiale cu cetateni straini ori care denigrau institutia militara".











Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...